Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ez mitől lehet?
Szerintem ugyanazért, amiért valaki szeret borzongani egy horrorfilmen, de pl. a való életben nem vágyik rá, hogy egy gyilkos kannibál láncfűrésszel feldarabolja.
Engem mindig meglep, hogy a szexuális fantáziákat mennyire komolyan veszik egyesek, miközben ugyanúgy lehetnek csak izgalmas gondolati kísérletek, amiket a valóságban nem akarnánk megélni.
Nekem egy csomó ilyen van, ami filmben vagy írásban tetszik, de soha nem próbálnám ki, mert úgy nem vonz.
Jól mondja az első.
A valóságban mindig gondolunk a következményekre. Egy film csak néhány jelenetből áll, és pont azért kezdjük el nézni, mert kikapcsolódni szeretnénk. És ha mondanivalója sincsen, nem gondolkodunk el rajta. A jópofa jelenetek pillanatnyilag hatnak az agyra (pl felizgulás ahogy írtad), nem kell feldolgozni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!