Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok sikerült már nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok sikerült már nektek itt ismerkedni?

Figyelt kérdés
A napokban kreáltam ezt a profilom itt. Látom elég sok meleg írkál ide. Eddig Grindren ismerkedtem, de letöröltem magam, mert meguntam az oldalt és sok a primitív ember ott. Romeoról ne is beszéljünk szerintem. Tinderen gondolkodtam még, de nem jutottam el odáig hogy regizzek is.

2022. aug. 1. 16:49
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
nekem igen
2022. aug. 1. 16:56
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Alapvetően szerintem sokan használják gyakorit ismerkedésre, persze van külön ilyen kategória is, de sokszor volt már itt velem olyan, hogy feltettem egy kérdést és jött privát üzenet, amiben válaszolt a kérdésemre a srác, de aztán valahogy elkezdtünk ismerkedni. :) Biztosan majd te is fogod tapasztalni, hogy rád írnak. :)
2022. aug. 1. 17:00
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

Mindenhol ugyan azok az emberek vannak-emberek!

Ez az oldal nem ismerkedés re van, és kevés az esély hogy egyáltalán ugya abban a megyében van akire rá írsz, és még hogy a kora, hogy esetleg biszexuális, házas, csak kalandozni akar stb.

Grinder ha alkalmit keresel.

Rómeó ha társat, ha meg nem vállalod magad nincs helyed nincs autód-nem tudsz utazni.

És még igényeid is vannak pl. Ne legyen bandzs, vagy kopasz

Jó pár évet kell keresned míg eljutsz az első randi ig.

2022. aug. 1. 17:16
 4/8 anonim ***** válasza:
95%

Egyet értek a hármassal, bár azért az évek az túlzás. Én tavaly regisztráltam romeóra, és másnap már találkoztam valakivel, pár hónapig jártunk. De persze város függö is a dolog, meg szerencse is kell hozzá, de azért nem tart évekig. Az is igaz hogy aki már régota fenn van annak nehezebb mert sok helyen ugyan azok az arcok vannak fenn és hát mivel fenn van, gondolom egyik se az igazi neki, de aki újként lép be annak mindenki új így lehet köztük olyan akivel klappolnak a dolgok.

De amugy itt is meg ér egy próbát, ez kb olyan mint a lottó, sose lehet tudni hogy mikor jön be. 😄

2022. aug. 1. 19:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Persze, itt is simán lehet rá esély

Mondjuk nem hátrány, ha megosztasz egyszer egyszer olyanokat, hogy hány éves vagy, milyen szerep vonz, ilyenek

2022. aug. 1. 20:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Csajjal igen. Egy ideje sráccal is izgat de itt mindenki eltűnik vagy öreg vagy dagi.
2022. aug. 2. 08:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sikerült itt már pasit találnom, két évig tartott a kapcsolat, aztán lelépett - talán talált valaki fiatalabbat, nem tudom.

Mindenesetre újból keresek a covid lecsengése után, s remélem, találok is valakit.

Grindr-re, Rómeóra nem megyek - egyelőre, talán nem vagyok annyira gáz. :-D

Egy kedves negyvenes

2022. szept. 13. 06:15
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem néhány üzenet váltás volt, személyes ismerkedés eddig nem.
2022. szept. 13. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!