Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Srácok nektek hogy történt az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok nektek hogy történt az első csók sráccal?

Figyelt kérdés

Kapcsolatban, buliban? Esetleg spontán történt? Milyen volt? Mikor történt?

Kort is írjatok kérlek.

25f

2022. aug. 1. 11:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

18 évesen szallagavatón egy üres teremben. Elmentünk nyugodtabb helyet keresni, mert már fájt a fejünk, beszélgettünk és megtörtént.

20/f

2022. aug. 1. 11:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Első randin, közös főzésnél egyszer csak megtörtént :)
2022. aug. 1. 13:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sehogy...
2022. aug. 1. 14:35
 4/6 anonim ***** válasza:
88%

Együtt néztük a filmet nálam

Egy takaró alatt voltunk, keze a combomra tévedt egy poénnál nevetés közben.

Nekem meg merevedésem lett

Észrevete...

2022. aug. 1. 16:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Húsz évesen, alkalmi randin. Esti sétának indult, közben beszélgettünk. Egy kihalt, alig lakott utcában tök váratlanul kapott le. Messze nem volt a legjobb csók, azóta fejlődtem én is.

24/f

2022. aug. 1. 19:08
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Munka utáni közös piálós levezetés alkalmával felszabadultak a gátlásai és megcsókolt.

Nekem nem volt az esetem, de mivel őszintén, szívből tette, ezért nem haragudtam meg, a következőt már ő kapta tőlem :) De ennyiben maradt, meg is beszéltük, semmilyen nyomás nem maradt senkiben.

2022. aug. 3. 15:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!