Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt kíváncsi heterók akik még nem próbáltak fiúval semmit, de gondolatban már lement 1-2 izgis jelenet? Mik azok a dolgok amik izgatnak a témával kapcsolatban? Mit csinálnátok a másik sráccal?
Figyelt kérdés
2022. júl. 30. 15:33
2/20 anonim válasza:
Kíváncsi hetero nincsen, akit valamilyen szinten is izgat a saját neme az biszexuális.
3/20 anonim válasza:
Max kezimunka, esetleg popoba, ha nem tul nagy 😂
4/20 anonim válasza:
Orált adni kézimunka, ujjazás szinten adni.
5/20 anonim válasza:
Nem érzed cikinek a saját butaságod nyilvánosságra hozatalát? Kiváncsi heteró nincs!
6/20 A kérdező kommentje:
5 / Én meleg srácként kérdezem, bocs ez lemaradt! Csak kíváncsi voltam hogy léteznek-e olyan srácok akik nem feltétlen csinálják fiúkkal vagy ehhez hasonló, csak képzeletben valami megmozgatja őket. Nincs ebben semmi szégyellnivaló. Senki se 100%-ban heteró vagy meleg.
Ha kíváncsi heteró lennék se zavartatnám magam hogy feltegyem a kérdést.
Nem hiszem én lennék az első aki ezt felmerte itt tenni. :)
2022. júl. 30. 17:17
7/20 anonim válasza:
A gond az, hogy nem vagy tisztában a fogalmakkal. Kiváncsi heteró nincs! És be kellene már fejezni ezt a kiváncsi heteró elmebajt.
8/20 anonim válasza:
A kiváncsi hetero az a társadalmi családi egyéb elvárások miatt vallja magát 100% heteronak. De valojában biszexuális csak talán még magának se meri igy felvállalni. Jobban hangzik a kiváncsi hetero! Ha kiváncsi valaki a saját neme iránt is az előbb utóbb ki is fogja probálni. Nagyjábol ennyi! Amugy szerintem nagyon sok "kiváncsi" hetero van a társadalomban és nem csak a fiatalok között. Középkoru családos férfiaknál is gyakran előfordul. Nyitni akarnak másfelé is de ez nem jelenti azt, hogy a családot nem akarják tovább vagy nem érzik benne jol magukat. Ők mind látens vagy valos biszexuálisok! De ez nam baj. Se nem sértés se nem bántás. Ez van...
9/20 anonim válasza:
Miért nem nevezik nevén a dolgokat? Az biszex vagy látens meleg. Mit kell cicáskodni hogy kiváncsi heteró. Tiszta óvoda komolyan!
10/20 anonim válasza:
Mi az hogy kiváncsi hetero? az egy biszexuális akit csak kicsit érdekel a saját neme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!