Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nem szeretne gumit használni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretne gumit használni, nektek mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Ismerkedem egy pasival már huzamosabb ideje, már randiztunk kétszer is, nagyon sokat beszélünk, nagyon különleges embernek tartom, tényleg, örülök, hogy összehozott vele a sors, a második randin összejöttünk.

Ma pedig beszéltünk, hogy pénteken lenne az első "filmnézős" randink, viszont mondta, hogy Ő nem szeretne óvszert használni, mert lelankad benne, mert túl érzékeny a farka.

Megmondom őszintén bízok is benne, meg nem is, mondta, hogy elmehetünk együtt tesztre, Ő ebbe benne van, de akkor is, szerintem sokkal higiénikusabb és hosszútávon megnyugtatóbb ha gumit használ, persze én is szeretném gumi nélkül csinálni, de egészségünk egy van, és szerintem az óvszer őt is jobban védi meg engem is.

Ez előtt 3 éves kapcsolata volt, ismertem az exét, akivel együtt volt, ránézésre tényleg megbízható, aki nem dug félre, én is így ismertem meg.

Meg ez az érzékeny a farkam ezért nem jó érzés óvszerben, mert ég és föld nélküle, nekem inkább tűnik hisztinek, hogy neki jobb óvszer nélkül, és csak azért is nélküle akarja csinálni, ha nagyon akarná akkor szerintem tudna használni.

Ti mit gondoltok erről?

2022. júl. 28. 18:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

1 Tenyleg hiszti. Azert lankad le, mert nem tud fenntartani egy erekciot.

2 Meg kell ertetni vele hogy ket opcio van, es ezek csomagban jonnek, nem lehet mazsolazni. Szex ES gumi, vagy nincs gumi de nincs szex se.

2022. júl. 28. 18:30
 2/14 anonim ***** válasza:
75%
Ha hajlandó tesztet csináltatni, akkor nem értem, mi a gond.
2022. júl. 28. 18:33
 3/14 Béla211 ***** válasza:
95%

Nekem is kínszenvedés óvszerrel felhúzom lelankad.Amúgy uni vagyok de amíg nem találtam olyan párt akiben megbíztam és eljött velem szűrésre Aktívakkal voltam akiknél nem volt gond, hogy óvszert húztak. Nekem úgy inkább kínlódás az anál aktív része mint élvezet. De olyan is volt egy ízesített cottontól, hogy begyuladt és viszketett allergiás tüneteket mutatot.

De a párommal már hosszú ideje nem használunk óvszert. Én ezt már nem cserélném el. Ha nem tudja magát kimosni rendesen akkor nincsen anál vagy ha én nem tudom kimosni magam akkor nálam nincs anál. Így húgyuti fertőzésünk sem volt soha.

Ha égneki tőle lehet allergiás a latexre. Volt ilyen haverom aki az volt rá.

2022. júl. 28. 18:45
 4/14 anonim ***** válasza:
95%

Ez csak kamu duma. Ráadásul nem ismered annyira jól,hogy tudd,biztosan hűseges.marad és nem adja elő ezt másik 20embernek,hogy a gumiban lelankad...

Én azt mondanám neki,hogy ha valóbam velem akarsz lenni,akkor használjunk az első pár szexnél gumit,közben teszt,és erezni fogod,hogy megbizhatsz-e benne. Ja és a reakcioja is sokat elarul majd arrol,hogy hajlando e neked is kedvezni az ugyben,nem csak sajat magat figyeli

2022. júl. 28. 18:47
 5/14 anonim ***** válasza:
94%

Kell teszt, ha minden rendben, akkor max neki lesz kaksis a fütyköse 😅😅

Írásod alapján amúgy egészen rendben van a srác.

2022. júl. 28. 18:51
 6/14 Béla211 ***** válasza:
84%
Mondjuk van már latex mentes óvszer lehet azzal meglehetne probálnotok, ha ennyire ragaszkodsz hozzá. Hát ha az a gondja az óvszerrel.
2022. júl. 28. 18:57
 7/14 anonim ***** válasza:
94%
Én is így vagyok vele, gumiban lelankad, nem áll fel. Szerencsére eddig minden kapcsolatom olyan volt, hogy ez nem volt probléma, bár kétségtelenül nem a futó kalandokat kerestem, hanem a komoly párkapcsolatokat.
2022. júl. 28. 19:01
 8/14 anonim ***** válasza:
87%
TESZT és mehet...
2022. júl. 28. 19:01
 9/14 anonim ***** válasza:
85%
Az elején én sem mennék bele gumi nélkül. Beszéljétek meg, esetleg működik e mégis gumival. Egy próbát megér, hátha kemény marad. Ha teljesen hajthatatlan, engedd el inkább a dolgot.
2022. júl. 28. 19:30
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szóval összesen volt két randitok és már együtt vagytok. Csak én találom ezt egy icipicit gyorsnak? 😄
2022. júl. 28. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!