Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiam 15 évesen bejelentette, hogy a fiúk vonzzák. Ez
még változhat?
Szerintem a 18-as maga se tudja mit beszél, én végig néztem mert a kisvárosom nem túl jó hírű középiskolájában tanultam, hogy hogyan közösítenek ki csajok érettségit adó akkori szakközépiskolai osztályban az én általános iskolás koromban is osztálytársnőm volt, hölgy osztálytársamat, hát nem volt jó látvány.... ráadásul az egyik lány az osztályból szét kürtölte az egyébként 25 ezer lakosú városkában ezt a dolgot....
2022. júl. 28. 12:12
Hát ha 15éves és ezzel nem "lebukott", hanem bejelentette, hogy meleg akkor valószínűleg az és az is marad. A biszexek (pl én is) egyrész sokkal tovább kételkednek, hogy mi is van mert ugye a csajok iránti vágy is megamaradt, sőt az esetemben az a sokkal erősebb továbbra is. Illetve sokszor nem is jelentik be a családnak, teljes baráti körnek, hogy mi van, mert ha alapvetően nőkkel keresnek párkapcsolatot akkor a többi meg lehet a kis titkuk
De ha egy 15 éves srác már eljutott odáig , hogy odálljon és közölje, akkor pont az a nagyon biztos meleg fiú, aki már a serdülés kezdete óta szembesült a dologgal és mostanra egészen biztos benne, hogy csak a fiúk. Legalábbis amennyi tapasztalatom van meleg fiúkkal vagy inkább amit meleg barátok meséltek az ő kezdeti időszakukról, az kb így szokott lenni.
2022. júl. 28. 12:54
Nagyon sajnállak. De bízzunk benne, hogy csak a divat miatt mondta és később megjön majd az esze. Manapság már azokat cikizik a fiatalok is, akik nem melegek, vagy legalábbis nem volt a saját nemükből is kapcsolatuk, mert az olyan menő, meg hát őket el kell fogadni, aki szerint meg a heteroszexualítás a normális, az gonosz maradi homofób. (Ld. az itteni pontozásokat is.) De hátha csak a környezetének való megfeleni vágyás motíválta és rájön, hogy azért egy punnciban mégiscsak jobb mint egy popsiban, mégha nehezebb is megkapni.
Azért a miértről, a motivációról érdemes lenne elbeszélgetni vele, hogy jobban képbe kerülj és meg tudd érteni.
2022. júl. 28. 13:11
24/49 anonim válasza:
Nézzegessen képeket Barbara Streisandról
Visszatér a kedve a nőkhöz!
2022. júl. 28. 13:19
#23: Ezt az orbitális baromságot, hogy manapság azokat cikizik a fiatalok akik nem meleget honnan szeded? Tudom, hogy ez most pride cikkek alatt vicsorgó szélsőjobbosok között beidegződéses szöveggé változott, de kb annyira valós mint a Marvel szupehősök létezése. Beszélgess pár középiskolás vagy egyetemeista meleg /bi sráccal, meséljék el milyen könnyű nekik a suliban, vagy a mindennapokban (rosszabb esetben a családban is). Vagy mennyi ideig titkolták, féltek tőle, vagy miket éltek át amikor már pletyka szinten kitudódott. Spoiler: A valóság egész más, mint ez a Bayer Zsoltos fantázia.
2022. júl. 28. 13:19
Na, megjöttek az LMBTQ-sok. Akik itt nagy szájjal előadják, hogy ez már nem változik, meg fogadd el, azok nem is ismerik a tényeket, miszerint rengetegen változtatnak később is a szexuális irányultságukon, és hogy ez nem születéstől eldöntött, kőbe vésett dolog. Ezek vagy propagandisták, vagy benyelték a propagandát. Ne foglalkozz velük! Én a helyedben azt tenném, hogy nem foglalkoznék a témával. Se pozitív, se negatív értelemben. Tehát nem kérdezgetném a meleg kapcsolatairól, a szexuális életéről, nem adnék neki megerősítést, de nem is bántanám érte, nem foglalkoznék vele. Igazából úgy viszonyulnék hozzá, hogy teljesen ignorálnám ezt a részét az életének. Így van a legtöbb esély, hogy megváltozzon, mert ha adod alá a lovat, vagy próbálod lebeszélni róla, azzal szerintem csak megerősíted. Kitartást, és remélem a legjobban alakul minden!
2022. júl. 28. 13:26
25 hagyd ezt a butaságot amit nyomatsz! Tanár barátaim akik középiskolában tanítanak, teljesen ki vannak akadva a mai fiatalságon! Nyiltat setál az iskolában fiú fiúval kézenfigva, vagy lány lánnyal kezenfogva. Az is megtörtent, hogy az első órán, amikor bemutatkozás volt, az egyik fiú megmondta a nevét, de hozzátette, ő valójában lánynak érzi magát, és megmondta a lánynevét! Megkerte a tanárokat, hohy órák alatt felelésnél stb a lánynevén szólítsák. A lányok meg anális stex következmenyei miatt rendszeresen hiányoznak. Az iskolálban az a kellemetlen mát, ha egy fiú lányba szerelmes, ha randizni hívja, ha "konzervatívan" viselkedik vele, tehát a heteróság nem menő a mai generáció számára. Felőlem lepontozhattok, és tudom hogy a fanatikus LMBTQ hívők le is fognak, de mindenkinek javaslom, beszélgessen el a középiskolai tanárokkal, hogy ők mit tapasztalnak ezen a téren, és ha nekem nem hisznek, akkor talán a tanároknak fognak.
2022. júl. 28. 13:29
Kedves kérdező, ha a fiad vállalta magát akkor jó szülő lehetsz. Hiszen bízik benned. A legdurvább az lehet megzsarolták, hogy ha nem tesz meg ezt vagy azt vilaggá kürtölik. Azért így mocsok dolog. 15 évesen szerintem még akarmi is lehet a vége. En 18 evesen hittem azt, hogy meleg vagyok. Aztán megismertem egy lányt akit szintén tudtam szeretni így maradtam bi. Annyit valtozott a dolog, hogy jóval bonyibb lett az életem. Mintha meleg vazy szimplán heteró lennék. Szeresd őt nagyon.
2022. júl. 28. 14:22
Amúgy jó valamennyire változhat, ha bi.... de nézzetek meg engem, én is csókoloztam a nőkkel, de ettől még férfiakra fantáziáltam... óvodás koromban is megnéztem a pasikat... már.... akkor... és nem-nem rontottak meg, jó szüleim voltak, és nem voltam állatkínzó sem, sőt démon se szállt meg..
2022. júl. 28. 14:54
#29: Ebből látszik, hogy a homoszexualitás perverzió. Óvodás korunkban mi nem néztük meg a lányokat, és fordítva, mivel egy kisgyerek még szexuálisan nem vonzódik. De sok melegtől hallom, hogy ők már óvodás korukban megnézték a fiúkat. Szerintem valami probléma van bennük, ami miatt elváltozott a szexualitásuk, ezért jelentkezik már ilyen korán, és ezért férfiakra gerjednek.
2022. júl. 28. 14:56
Kapcsolódó kérdések: