Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A fiam 15 évesen bejelentette,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiam 15 évesen bejelentette, hogy a fiúk vonzzák. Ez még változhat?

Figyelt kérdés
2022. júl. 28. 00:07
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
91%

40éves múltam

És gyerek korba tudtam hogy más agyok, de hogy miben miért azt nem nem volt még net sem.

15 éves koromban tudtam hogy vonzanak a fiúk is, de nem mondtam volna magam melegnek

Teljesen heterós voltam semmi nőies viselkedés vagy hang ilyesmi, és őszintén a tanulás érdekelt.

Ma ez más már 15évesen nem szüzek a lányok fiúk, tapasztaltabbak tudják mi vonza őket.

Nem fog változni a helyzet ez önámítás lenne. Rengeteget tépelődhetett mire ezt elmondta nektek, és ki meri mondani ezt MAGÁNAK először szörnyű hisz senki nem akar meleg lenni.

De ezt dobta a gép.

2022. júl. 28. 06:58
 12/49 anonim ***** válasza:
91%
Ez nem választás kérdése. Ha választhattam volna gyermekként, én is azt választom, hogy a nők vonzzanak, mert tudtam, hogy akkor egyszerűbb megélni ezt a világot. Nem így lett. A fiúkat szerettem és szeretem most is. És ma már nem zavar, elfogadtam. A férfiak is tudnak olyan gyönyűrek lenni, mint a nők! :) A lényeg pedig nem az, hogy ki és kit szeret... Ez csak a társadalmi elvárás stb... A lényeg a szeretet. A lényeg az önismeret, az, hogy tudjuk meg kik vagyunk, mit szeretnénk, mire van szükésgünk és bizonyos keretek között éljünk ennek, valósítsuk meg ezt. Szép napot! :)
2022. júl. 28. 08:29
 13/49 everlight ***** válasza:
89%
6.Ha valaki nem heteronak született mindennap megverheted vasrúddal hogy legyen hetero akkor sem lesz az.
2022. júl. 28. 09:33
 14/49 anonim ***** válasza:
7%
Reméljük. Sajnos a média és a divat teljesen eltorzítja a mai társadalmat.
2022. júl. 28. 10:08
 15/49 anonim ***** válasza:
90%

15 évesen ez már aligha változik.

Tudom, hogy nem egyszerű, de mindkettőtöknek az a legjobb, ha elfogadod.

Én 10 évesen már tudtam, gyűlöltem magam érte, 12 évesen próbáltam először véget vetni az életemnek. Ne hagyd, hogy a fiad eljusson arra a pontra, senkinek sem kívánok még ahhoz hasonlót sem.

2022. júl. 28. 10:40
 16/49 anonim ***** válasza:
77%
Páran túladagolták az M1 hírcsatornát
2022. júl. 28. 10:43
 17/49 anonim ***** válasza:
90%
31 éves vagyok és úgy gondolom, hogy meleg, bár néha gondolkodok, hogy talán bi... de ha romantikus tartós párkapcsolatban gondolkodok, akkor pasi, ha érintésekre, csókolózásra, tapizásra, akkor is pasi... lányokkal párszor csókolóztam, meg jártam 2 évet eggyel, 14-16 évesen, hittanosok voltunk, én olyan egye-fene alapon belementem, hogy részben megfeleljek a ki nem mondott társadalmi elvárásoknak... de néha úgy érzem, hogy szívesen kitörölném ezt az én és az ő életéből... Egyébként a boxokat se szeretem... vagyis azt, hogy valakit be kell dobozolni egy kategóriába... én azt mondom, támogasd őt mindenben és szeresd, tiltással nem teszel jót, de azért tanítsd meg, pl, hogy védekezzen együtt létnél, és járjon el rendszeresen nemi beteg szűrésre...
2022. júl. 28. 10:47
 18/49 anonim ***** válasza:
7%
Szerintem csak az LMBTQ agymosása érezteti hatását. Manapság "ciki" heterónak lenni.
2022. júl. 28. 11:07
 19/49 anonim ***** válasza:
79%

18-as 17-es vagyok, van 3 bátyám ők heterók, drukkolok nekik, hogy aki pl jelenleg párkapcsolatban él és már első gyerekét várja a barátnőjével, annak sikeres és boldog házassága legyen és a másik kettőnek is szorítok, hogy ők is boldogok legyenek...

Én több lelkiismereti zsarolást kaptam életemben.... pl katolikus papunk adott hittanon egy könyvet, hogy a melegek öngyilkosok, promiszkuisok, szorongók, 20 évvel rövidebb az átlag élettartalmuk, csak azt nem értik meg, hogy ez mindez azért, és nyugati világban is hasonló felmérések vannak, hogy USA-ban is ahol elvileg azonos neműek házasságát az ottani alkotmánybíróság kiterjesztette, még ott is előfordul, hogy a vallásos szülők utcára teszik másságukat felvállaló gyerekeiket... és ilyenkor elgondolkodhatsz, hogy miből tud megélni egészen addig, míg talál egy LMBTQI ifjúsági hajléktalan szállót... hát utcán árulja a testét és közben haragszik a világra...

2022. júl. 28. 11:17
 20/49 anonim ***** válasza:
34%
18as. Most komolyan mért volna jó egy heteronak az ha azt mondja hogy meleg? Mondj 1 okot ami miatt megéri melegnek lenni, ami miatt valaki vállalná az elutasitást heteroként.
2022. júl. 28. 11:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!