Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Gáz ha egy aktívnak sok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha egy aktívnak sok partnere volt?

Figyelt kérdés
Mennyire zavarna ha tudnád az alkalmi partneredről?
2022. júl. 26. 10:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
55%
Az gáz ha a passzívnak szerintem. Én is passzív.
2022. júl. 26. 10:17
 2/13 anonim ***** válasza:
37%
Mit jelent ez az aktív passzív? Mindenhol rzt látom.
2022. júl. 26. 10:21
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
2-es, az aktív aki dug, a passzív akit dugnak.
2022. júl. 26. 10:31
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
Aktív vagyok és szerintem nem gáz. Persze ne 20 évesen legyen 100 partnere de amúgy nem tartom gáznak.
2022. júl. 26. 10:32
 5/13 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem aktívnál és passzívnál is ugyan olyan gáz. Huszonévesen szerintem max 10 partner még okés kategória.
2022. júl. 26. 10:37
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
Engem nem zavarna , sőt még előnye is volna . 45 F.
2022. júl. 26. 11:29
 7/13 anonim ***** válasza:
79%
Egészség számít!
2022. júl. 26. 12:13
 8/13 anonim ***** válasza:
81%

Hetesnek igaza van, csak az a lényeg, hogy ne legyen nemi betegsége.

Nem az határozza meg egy ember értékét, hogy mennyi partnere volt eddig. Én hetente szexelek másokkal, van hogy többekkel is, szóval el sem tudok addig számolni, hogy így középkorúként hány férfival voltam az évtizedek alatt. Anális szexet gumival csinálom, járok szűrésre is, ha valakinek a szemében kevesebb vagyok egy negyven éves szűznél, az az ő baja.

2022. júl. 26. 13:18
 9/13 anonim ***** válasza:
84%

8/ - Szerintem teljesen normális a hozzá állásod , akárcsak a gondolataid .

Férfi létemre , én is hasonlóképpen gondolkodok , hogy ne az határozza már meg , számomra egy nő értékét könyörgöm , hogy én előttem mennyi pasival feküdt le , meg kikkel mit s hogyan , hányszor s hol - stb csinált !

Max a részemről annyi , hogy remélem ahányszor csak szexelt valakivel , neki is jólesett és élvezte ! A többi meg nem számít !

Legalább is nálam ez nem befolyásoló tényező egy kapcsolatban .

Bár lehet , hogy egyesek szerint , túl lazán kezelem ezt a dolgot , de engem ez nem zavar , nem hátráltat , én ilyen vagyok és így érzem jól magamat .

2022. júl. 26. 22:39
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Gàz szerintem!

Anno egy pasi aki épp arra készült,hogy megdugjon bedobta ,hogy én leszek neki az 50.

Tévedett,mert ott hagytam!

2022. júl. 27. 04:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!