Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom csak szeretetből szexel velem?
Sajnos eltérő a libidónk, és már együtt vagyunk pár éve. Nekem magasabb és spontán szexben is benne lennék, akár csak orálban élvezéssel, de ő neki ha már szex van, az análnak kell lenni. Viszont ez éppen csak heti egyszer jön össze. Szeret, és értem teszi meg hogy szexeljünk, de sokszor amúgy nem kívánná magától. Ez cuki, de nekem kicsit megalázó, hogy mindig teperni kell, és akkor se a vágy hajtja felém…
Mit lehet tenni?
"És bújás és szeretgetés meg sok van, azt nagyin igényli is."
Már a gondolattól is... 😌 olyan álmodozóan elmosolyogtam, hogy mennyire, MENNYIRE boldog lennék egy ilyen sráccal❣️
Ugyanakkor valahol Téged is megértelek. Amikor vágysz a másikra, és nem kaphatod meg... =[ jobb esetben szörnyű, rosszabb esetben a Te vágyaidat is kiszárítja.
Ugyanilyen szörnyű az is, amikor őrülten szerelmes vagy a másikba, az élvezetek élvezetét szeretnéd megélni Vele, de a tested nem működik; vagy azért, mert fejben más téren problémák vannak, vagy azért, mert csalódtál S a tudatalattid még nem tudott felejteni.
Viszont megerősítem azt, amit már írtak Neked : ezek után a szavaid után 🙏 eszed ágában se jusson elválni a párodtól.
Olyan kegyben van részed évek óta, amiért jópáran sok mindent odaadnánk, csakhogy végre az életünk része legyen... 🌠"határozatlan" időre. 😌
Beszéljétek meg a pároddal a dolgot. Csiszolódjatok még tovább a szerelemben S amit nagyon-nagyon kívánok, hogy minden este egymás érintésének a kéjében, egymás bőrének illata adta élvezetében és az egymás iránt való szerelem ölelkezésetek adta testi közelségében aludjatok el. Életetek végéig. 🌟
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!