Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet beletörődni abba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet beletörődni abba hogy velem sosem fog szeretetből szexelni egy lány sem, max ha fizetek?

Figyelt kérdés

Nem vagyok jó az ismerkedésben. Minden lány akivel ismerekedem talált jobbat, tőlem meg még csak el sem köszönt, csak eltűnt szó nélkül.

Vágynék a szerelemre de esélytelen hogy hogy össze hozzam. Szerelemből lehet jó a szex.

2022. febr. 22. 22:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%
De miért, miért vagy ilyen? Én már tényleg kíváncsi vagyok arra, hogy az ilyen srácok, hogy néznek ki, mutass már egy képet haver.
2022. febr. 22. 22:49
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
Akkor prostik mellett költs egy kicsit pszichológusra is, hogy a szorongó, gátlásos magszemélyiségeden egy kicsit faragni tudjon.
2022. febr. 22. 22:50
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Élethű szeretetet is lehet venni.
2022. febr. 22. 22:55
 4/15 anonim ***** válasza:
74%

#1 "kíváncsi vagyok arra, hogy az ilyen srácok, hogy néznek ki"

[link]

2022. febr. 22. 22:58
 5/15 anonim ***** válasza:
95%
2-es gyönyörűen megfogalmazta. Pszichológus kell ide, mert nagy gond van
2022. febr. 22. 22:59
 6/15 anonim ***** válasza:
96%
Figyelj még az alacsony balfasz ismerősömnek is van vagy volt csaja, és nem is valami fogatlan cigányasszony típusú. Csak ezt a mentalitást kéne legyűrnöd. Egyébként ilyen ligában úgy megy leginkább a barátnőszerzés hogy lány barátoddal kialakul vonzalom
2022. febr. 22. 23:05
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Akinek fizetsz, az nem szeretetből fog veled szexelni
2022. febr. 22. 23:08
 8/15 anonim ***** válasza:
62%
4-es. Azta rohadt. És tényleg az ilyen típusúak 905%-ban így néznek ki. Csak van aki nem szemüveges. :D Na igen női szemmel mondva az ilyen pasi elég pinahervasztó sajnos
2022. febr. 22. 23:10
 9/15 anonim ***** válasza:
39%
Ne már, ezek meg teljes normális srácok. Egy kis tömeg meg edzés és kész puncinagnesek.
2022. febr. 22. 23:13
 10/15 anonim ***** válasza:
91%
Akkor szerencsém van mert nekem nem olyan a hajam van mint a képeken :)
2022. febr. 22. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!