Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Vannak sorstĂĄrsaim? đ
Egy extrĂ©m homofĂłb Ă©s katolikus, vidĂ©ki csalĂĄdbĂłl szĂĄrmazom. Ha minden jĂłl megy, akkor 24 Ă©vesen fogom befejezni az egyetemet. ( Jelenleg 18 Ă©ves vagyok.) EzutĂĄn mĂĄr -remĂ©lhetĆleg- lesz munkĂĄm, meg tudok majd Ă©lni egyedĂŒl is. A coming out miatt nagyon fĂ©lek, hogy kidobnĂĄnak itthonrĂłl. EzĂ©rt tervezem csak akkor felvĂĄllalni, amikor mĂĄr anyagilag teljesen fĂŒggetlen leszek. MĂĄs is tervez Ăgy?
(Bocsi, kicsit kacifĂĄntos lett az ĂrĂĄsom.)
ha mar mindenkepp keztetest erzel hogy elmondd nekik, akkor ez az egyetlen ertelmes ut.
mas coming outos kerdeseknel ugyanezt szoktam mondani, hogy majd akkor mondja el, ha van hova mennie ha kidobjak. aztan levagyok pontozva. persze a kerdezo nembirta ki, es tenyleg ki is dobtak.
szoval: meg ne probalj anyagi fuggetlenseg elott coming outolni.
Köszi a gyors vålaszt!
EttĆl fĂŒggetlenĂŒl biztosan vannak olyan törtĂ©netek is, amikor azt hiszik, hogy ki fogjĂĄk Ćket dobni, azutĂĄn pedig egĂ©sz jĂłl fogadja a mĂĄssĂĄgot a csalĂĄd. Csak sajnos teljesen meg vagyok gyĆzĆdve, hogy nekem nem ez az utam.
Jelenleg kb mindenkinek ezt a tanĂĄcsot mondanĂĄm, hacsak nem vagy nagyon biztos abban h elfogadnak, vĂĄrj amĂg fĂŒggetlen vagy.
Ăn mĂĄsoktĂłl hallottam olyat h hĂvĆ volt a csalĂĄd Ă©s azt mondtĂĄk hogy mi akkor is tĂĄmogatom. Sajnos az ellenkezĆje is igaz közel sem ennyire konzervatĂv csalĂĄdoknĂĄl is.
Ăn szemĂ©ly szerint nem feltĂ©tlen fĂ©lek a comming out tĂłl, inkĂĄbb keresek egy olyan idĆszakot az Ă©letemben ami picit nyugodtabb körĂŒlmĂ©nyeket biztosĂt.
AttĂłl, hogy vallĂĄsosak, közel se biztos, hogy kidobnĂĄnak. AmĂșgy jogilag se tehetnĂ©k meg, mert mĂ©g tanulsz. SĆt környezetben pĂ©ldĂĄul pont a vallĂĄsos katolikusak sokkal megĂ©rtĆbbek (jellemzĆen), mint sok hitĂ©t nem gyakorlĂł. BeszĂ©ltem pĂ©ldĂĄul idĆsebb templomba jĂĄrĂł nĂ©nikkel, meglepĆ megĂ©rtĂ©ssel voltak a melegek Ă©s egyebek irĂĄnt. De lĂ©nyegĂ©ben a vallĂĄs pont ezt tanĂtja, ha jobban megĂ©rtjĂŒk.
EttĆl fĂŒggetlenĂŒl, te ismered szĂŒleidet, ha bizonytalan vagy, akkor vĂĄrj vele.
Persze, nem 100bol 100at dobnak ki, de mint irtad homofob csaladod van, igy eleg gyanus hogy nem fogadnak jol..
Bocsi, az a megjegyzĂ©sbĆl kimaradt, hogy Ăgy, viszont egyĂĄltalĂĄn nem szeretnĂ©k ismerkedni sem. Nem tartanĂĄm sem fairnek,( ha a pĂĄrom csalĂĄdja elfogadĂł lenne) sem pedig megvalĂłsĂthatĂłnak azt, hogy Ă©n sub rosa Ă©veken ĂĄt kapcsolatban legyek egy mĂĄsik srĂĄccal, Ășgy, hogy errĆl nagyjĂĄbĂłl senki nem tudna rajtunk kĂvĂŒl.
Fontos, hogy ez is hozzĂĄtartozik a kĂ©rdĂ©shez- mĂ©gegyszer bocsi! đ ( mĂĄr tĂșl sokszor kĂ©rtem bocsĂĄnatotâŠ)
#4 nem kell hogy konkrĂ©tan kidobjanak bĆven elĂ©g ha megvetettsĂ©gben Ă©lsz.
Ăs sajna a megĂ©rtĂ©s is sokszor olyan hogy megĂ©rtem de ne az Ă©n gyerekem legyrn az.
KĂ©rdezĆ nem tudom h mit tanulsz de sok esetben azĂ©rt fent lehet tartani magadat diĂĄkmunkĂĄkbĂłl, bizonyos szakoknĂĄl pedig gyakornoksĂĄgbĂłl.
IsmerkedĂ©snĂ©l meg egy csomĂłan vannak hasonlĂł cipĆben, legyĂ©l nyĂt ezzel kapcsolatban Ă©s hd döntsĂ©k el Ćk h akarnak vmit vagy sem
Ăn is Ăgy csinĂĄltam
Csak az nagyon régen volt
MĂ©g mĂĄs idĆk voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!