KezdƑoldal » SzexualitĂĄs » HomoszexualitĂĄs » Vannak sorstĂĄrsaim? 🙈

Figyelem! A SzexualitĂĄs kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnƑtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szƑd Vissza gombja segĂ­tsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.

Vannak sorstársaim? 🙈

Figyelt kérdés

Egy extrĂ©m homofĂłb Ă©s katolikus, vidĂ©ki csalĂĄdbĂłl szĂĄrmazom. Ha minden jĂłl megy, akkor 24 Ă©vesen fogom befejezni az egyetemet. ( Jelenleg 18 Ă©ves vagyok.) EzutĂĄn mĂĄr -remĂ©lhetƑleg- lesz munkĂĄm, meg tudok majd Ă©lni egyedĂŒl is. A coming out miatt nagyon fĂ©lek, hogy kidobnĂĄnak itthonrĂłl. EzĂ©rt tervezem csak akkor felvĂĄllalni, amikor mĂĄr anyagilag teljesen fĂŒggetlen leszek. MĂĄs is tervez Ă­gy?

(Bocsi, kicsit kacifĂĄntos lett az Ă­rĂĄsom.)

2022. jĂșl. 19. 23:18
1 2
 1/20 anonim ***** vĂĄlasza:
93%

ha mar mindenkepp keztetest erzel hogy elmondd nekik, akkor ez az egyetlen ertelmes ut.

mas coming outos kerdeseknel ugyanezt szoktam mondani, hogy majd akkor mondja el, ha van hova mennie ha kidobjak. aztan levagyok pontozva. persze a kerdezo nembirta ki, es tenyleg ki is dobtak.

szoval: meg ne probalj anyagi fuggetlenseg elott coming outolni.

2022. jĂșl. 19. 23:20
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/20 A kĂ©rdezƑ kommentje:

Köszi a gyors vålaszt!

EttƑl fĂŒggetlenĂŒl biztosan vannak olyan törtĂ©netek is, amikor azt hiszik, hogy ki fogjĂĄk Ƒket dobni, azutĂĄn pedig egĂ©sz jĂłl fogadja a mĂĄssĂĄgot a csalĂĄd. Csak sajnos teljesen meg vagyok gyƑzƑdve, hogy nekem nem ez az utam.

2022. jĂșl. 19. 23:25
 3/20 anonim ***** vĂĄlasza:
97%

Jelenleg kb mindenkinek ezt a tanĂĄcsot mondanĂĄm, hacsak nem vagy nagyon biztos abban h elfogadnak, vĂĄrj amĂ­g fĂŒggetlen vagy.

Én mĂĄsoktĂłl hallottam olyat h hĂ­vƑ volt a csalĂĄd Ă©s azt mondtĂĄk hogy mi akkor is tĂĄmogatom. Sajnos az ellenkezƑje is igaz közel sem ennyire konzervatĂ­v csalĂĄdoknĂĄl is.

Én szemĂ©ly szerint nem feltĂ©tlen fĂ©lek a comming out tĂłl, inkĂĄbb keresek egy olyan idƑszakot az Ă©letemben ami picit nyugodtabb körĂŒlmĂ©nyeket biztosĂ­t.

2022. jĂșl. 19. 23:31
 4/20 anonim ***** vĂĄlasza:
62%

AttĂłl, hogy vallĂĄsosak, közel se biztos, hogy kidobnĂĄnak. AmĂșgy jogilag se tehetnĂ©k meg, mert mĂ©g tanulsz. SƑt környezetben pĂ©ldĂĄul pont a vallĂĄsos katolikusak sokkal megĂ©rtƑbbek (jellemzƑen), mint sok hitĂ©t nem gyakorlĂł. BeszĂ©ltem pĂ©ldĂĄul idƑsebb templomba jĂĄrĂł nĂ©nikkel, meglepƑ megĂ©rtĂ©ssel voltak a melegek Ă©s egyebek irĂĄnt. De lĂ©nyegĂ©ben a vallĂĄs pont ezt tanĂ­tja, ha jobban megĂ©rtjĂŒk.

EttƑl fĂŒggetlenĂŒl, te ismered szĂŒleidet, ha bizonytalan vagy, akkor vĂĄrj vele.

2022. jĂșl. 19. 23:31
 5/20 anonim ***** vĂĄlasza:
95%

Persze, nem 100bol 100at dobnak ki, de mint irtad homofob csaladod van, igy eleg gyanus hogy nem fogadnak jol..

2022. jĂșl. 19. 23:33
 6/20 A kĂ©rdezƑ kommentje:

Bocsi, az a megjegyzĂ©sbƑl kimaradt, hogy Ă­gy, viszont egyĂĄltalĂĄn nem szeretnĂ©k ismerkedni sem. Nem tartanĂĄm sem fairnek,( ha a pĂĄrom csalĂĄdja elfogadĂł lenne) sem pedig megvalĂłsĂ­thatĂłnak azt, hogy Ă©n sub rosa Ă©veken ĂĄt kapcsolatban legyek egy mĂĄsik srĂĄccal, Ășgy, hogy errƑl nagyjĂĄbĂłl senki nem tudna rajtunk kĂ­vĂŒl.

Fontos, hogy ez is hozzĂĄtartozik a kĂ©rdĂ©shez- mĂ©gegyszer bocsi! 😅 ( mĂĄr tĂșl sokszor kĂ©rtem bocsĂĄnatot
)

2022. jĂșl. 19. 23:34
 7/20 anonim ***** vĂĄlasza:
92%

#4 nem kell hogy konkrĂ©tan kidobjanak bƑven elĂ©g ha megvetettsĂ©gben Ă©lsz.

És sajna a megĂ©rtĂ©s is sokszor olyan hogy megĂ©rtem de ne az Ă©n gyerekem legyrn az.

KĂ©rdezƑ nem tudom h mit tanulsz de sok esetben azĂ©rt fent lehet tartani magadat diĂĄkmunkĂĄkbĂłl, bizonyos szakoknĂĄl pedig gyakornoksĂĄgbĂłl.

IsmerkedĂ©snĂ©l meg egy csomĂłan vannak hasonlĂł cipƑben, legyĂ©l nyĂ­t ezzel kapcsolatban Ă©s hd döntsĂ©k el Ƒk h akarnak vmit vagy sem

2022. jĂșl. 20. 00:25
 8/20 anonim ***** vĂĄlasza:
91%
Én azt mondom, hogy jĂł a terved. KoncentrĂĄlj a kövödre, teremts meg egy olyan Ă©letet, anyagi biztonsĂĄgot ami ĂĄltal a sajĂĄt lĂĄbadon tudsz magabiztosan ĂĄllni. AztĂĄn ha ez megvan, akkor elkezdhetsz keresni pĂĄrt ill. elmondhatod a csalĂĄdnak ha Ășgy Ă©rzed. Nem sok az a pĂ©r Ă©v, bem leszel mĂ©g egyĂĄltalĂĄn elkĂ©sve! Plusz fejben is Ă©rni fogsz mĂ©g addig, Ă­gy lehet hogy mĂĄr lelkileg is jobban kĂ©szen ĂĄllsz majd arra, hogy elmond. Fiatal vagy mĂ©g, nem kell kapkodni!
2022. jĂșl. 20. 05:21
 9/20 anonim ***** vĂĄlasza:
92%
Teljesen jĂł a felfogĂĄsod.Szerintem azĂ©rt el lehet kezdeni ismerkedni.Nem te vagy az egyetlen aki teljes titokban csinĂĄlja.nem könnyƱ a helyzeted de prĂłbĂĄld meg abbĂłl is a legjobbat kihozni.👍😉
2022. jĂșl. 20. 05:54
 10/20 anonim ***** vĂĄlasza:
92%

Én is így csináltam

Csak az nagyon régen volt

MĂ©g mĂĄs idƑk voltak

2022. jĂșl. 20. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!