Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak én szoktam jót nevetni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én szoktam jót nevetni mikor látom, hogy megházasodik csajjal valaki aki amúgy pl hozzám jár szexelni?

Figyelt kérdés
Eddig 2 ilyen volt. Mármint hogy szembe jött pl a facen hogy esküvő, stb. Közbe meg eszembe jut mindig hogy mennyire vicces lenne ha tudná a feleség hogy dugják a pasiját.
2022. júl. 18. 10:08
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
88%

Ezen max te ragadtál le, illetve kamu drámát gyártasz magadnak, mert unatkozol.

Amúgy kefél ilyennel a halál. De igen, rohadt vicces az, amikor a homofób osztálytársnőm a melegeket szidja, felszed magának egy hetero igazférfit, aki szintén beszáll a szidásba és milyen undorítónak tartják együtt két férfi házasságát, aztán meg látom a meleg társkeresőn a hetero igazférfi így meg úgy szájba dugatná magát diszkréten.

Meg amikor a nős pasi írja, hogy azért akar velem dugni, mert nem akarja megcsalni a feleségét. Ez is rohadt vicces.

És igen, miért ne találhatnám ezt viccesnek? Senki sem tartott pisztolyt a fejedhez, hogy egy idiótával állj össze. Kizárt, hogy csak nekünk tűnik ez fel. Még ha a melegsége nem is esik le, ilyen baromságokat ilyen önbizalommal nem fog úgy írni, hogy életében először teszi. Azaz 100%, hogy már nektek is mondott hülyeségeket, amiből le kellett, hogy essen egy idiótával élsz együtt, aki téged néz hülyének.

2022. júl. 19. 15:50
 22/35 anonim ***** válasza:
87%
Ezek nem melegek hanem biszexek!!!!
2022. júl. 19. 15:59
 23/35 anonim ***** válasza:
74%
Teljesen mindegy, hogy mi a szexualitásuk.
2022. júl. 19. 16:00
 24/35 anonim ***** válasza:
0%
Mit mindegy? Azon vihogtok hogy egy biszex veletek lép félre? Ha a biszex veletek lenne a nő helyett, akkor meg vele lépne félre, és a nő is jót nevetne ezen. Így is vicces?
2022. júl. 19. 16:02
 25/35 anonim ***** válasza:
89%

Igen, az előbb írtam le, hogy az. V-I-C-C-E-S.

Felfogtad végre vagy még hányszor kell leírni?

2022. júl. 19. 16:09
 26/35 anonim ***** válasza:
0%
Fogd már fel hogy alják vagytok ezzel az értékrenddel!
2022. júl. 19. 16:17
 27/35 anonim ***** válasza:
91%

Jaj ne, a kamu drámás aljának tart. Most mi lesz?

Letojom azt, hogy milyennek képzeled az értékrendem. Tőlem azt is fantáziálhatod, hogy minden éjjel leszopom a Sátánt a pokolban.

Ha ilyenen akarsz drámázni, akkor menj vissza a redditre, a 444 vagy telex vagy Osváth Zsolt kommentszekciójába vagy hasonló helyekre és ott egy csomó embert találsz majd, akik vevők mások értékrendjének a megállapítására.

2022. júl. 19. 16:25
 28/35 anonim ***** válasza:
0%
Ha a feleség meg tudná dugni a férjét, akkor az nem keresne passzívként egy aktív partnert, aki megadja neki azt, amire vágyik az amúgy ezt leszámítva jó kapcsolata mellezt. És ha ez nem párosul szerelemmel, csak testiséggel, akkor nem szenved csorbát a kapcsolata sem. Csak ne akarjon bele szeretni abba, aki időnként megdugja.
2022. júl. 24. 22:58
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
#28 Viszont az esetek 99%-ában a feleség ezekről nem tud. Az is megcsalás, ha férfihoz jár és az is, ha nőhöz. Valahogy a megcsalt fél senkit sem izgat manapság? Vagy már elvárás egy kapcsolatban a megcsalás?🤔
2022. júl. 25. 06:53
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

"Isten haragja le fog csapni rátok.Gyűlöl titeket az Isten, bűnt követtek el.

Szodoma és Gomora.."

A fogtündér meg éjjel meglátogat, az ajándékot a Mikulás/Jézuska hozza, a Föld lapos, a reptoidok meg valósak. Kihagytam valamit? 😁

2022. aug. 2. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!