Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak én szoktam jót nevetni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én szoktam jót nevetni mikor látom, hogy megházasodik csajjal valaki aki amúgy pl hozzám jár szexelni?

Figyelt kérdés
Eddig 2 ilyen volt. Mármint hogy szembe jött pl a facen hogy esküvő, stb. Közbe meg eszembe jut mindig hogy mennyire vicces lenne ha tudná a feleség hogy dugják a pasiját.
2022. júl. 18. 10:08
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azon mosolyogtam mikor szembe jött moziba a barátnőjével kézenfogva. :)
2022. júl. 18. 10:11
 2/35 anonim ***** válasza:
100%

Ennél már csak az a jobb, amikor após dugja a vejét.

Ahogy ezt konkrétan tudom egy fiatal kollégáról...:)

2022. júl. 18. 10:12
 3/35 anonim ***** válasza:
100%

Most nagyon feldobtátok a kedvemet, mert előhoztatok ilyen emlékeket nekem. A családunkban és az ismerettségünkben is voltak ilyenek. Apám 20 évig ment félre anyám mellett, amíg ő rá nem jött. Férfi szeretői voltak. Egyik barátnőm is hasonlóan járt. Ő arra ment haza hamarabb az üzleti útról, hogy a férje és négy másik pasi ott voltak. A négy férfi alázta, kikötözte és dugta őt. Szerintem sokkal jobb, amikor van valakinek gerince és felvállalja. Ha valaki mást szeret, az nem szégyen.

Én csak olvasgatni járok ide amúgy, de nagyon jó volt ez a kérdés :)

2022. júl. 18. 11:33
 4/35 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem inkább gusztustalan ember az ilyen. Tessék felvállalni, hogy milyen az irányultság, mielőtt átbssza a másikat.
2022. júl. 18. 11:40
 5/35 anonim ***** válasza:
87%

Én párom tudja, elfogadja. Mar a kezdetektől.

25 éve vagyunk együtt..

2022. júl. 18. 11:44
 6/35 anonim ***** válasza:
14%

Isten haragja le fog csapni rátok.Gyűlöl titeket az Isten, bűnt követtek el.

Szodoma és Gomora..

2022. júl. 18. 11:54
 7/35 anonim ***** válasza:
100%

Így van, bűnt követtek el és le fog csapni...

Akkor ha ez így lenne, a fél Föld üres lenne,de az biztos hogy egyetlen politikus, és a papok többsége sem lenne már életben...

2022. júl. 18. 11:57
 8/35 A kérdező kommentje:
Szerintem amúgy az ő magánügye. Mármint én nem gondolom, hogy kötelező mindenről tudnia a másiknak. Csak ésszel tegye és a feleségével legyen tisztességes. De könyörgöm miben más ez mint ha csajjal csalná. Ide azért jön mert olyat kap amit a barátnője nem tud megadni hisz nincs farka. De ettől még vicces nekem :D
2022. júl. 18. 12:13
 9/35 anonim ***** válasza:
18%
#7 Várd ki a végét!
2022. júl. 18. 12:26
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan partnerem, aki szerint a férfival szex nem megcsalás. xD
2022. júl. 18. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!