Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs esélyem megházasodni?
Ez felnőtt párkapcsolatok rovatba mekkorát ütött volna!
Nap legjobb trollkérdése lehetne!
Azért ez ultragáz, backi.
Én 19 évesen költöztem el a szülői házból, azóta a magam életét élem. Ennek már 16 éve.
Le is sülne a bőr a képemről, ha édesanyámat pumpolnám ennyi idősen.
Van pofád a szüleid kenyerét enni. Gondolom azt elvárod, hogy tartsák tiszteletben a privátszférádat....
Csak csendesen megsúgom, hogy neked nincs semmid. A szüleidnek van meg mindenük, te csak egy pióca vagy.
Ne csodálkozz, hogy nem vesz komolyan egy férfi sem, amikor te sem veszed magad komolyan, és 28 évesen úgy viselkedsz, mint egy taknyos kölyök
Szánalmas vagy
Én pasiként utálok dolgozni és nem értem miért pozitív ezt szeretni. Sokáig nem is igazán csináltam.
Viszont nem is a legnagyobb gond veled, habem az az érzésem az, hogy így a szüleidhez kapcsolódsz más módokon is elvág az élettől.
Igazából az a kérdés mitől jó az életed. Azon túl, hogy van mit enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!