Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képesek a melegek ezt az egyszerű játékszabályt elfogadni?
Van kint társkeresőn három darab képem. A játékszabályom az, hogy ennyit kap. Ha nem elég számára, akkor nem kötelező találkozni. Ha viszont elég, akkor találkozónál ne utasítson vissza arra hivatkozva, hogy nem tetszek.
Magamra nézve is kötelezőnek tartom ezeket a játékszabályokat, ezért még soha nem is fordult elő, hogy találkozónál visszautasítottam valakit.
A legtöbben követelik maguknak a találkozót is, és a jogot a visszautasításra is. Nem szánalmas?
" Ha szopást ígértem, leszopom, ha faszverést ígértem, akkor kiverem neki."
Akkor is ha élőben tök más az egész ember... Édes Istenem, szegény hülye.
Miért, szerinted annyira nehéz leszopni valakit, aki nem tetszik? Így nem csodálom, hogy nem találsz magadnak partnert.
23:
Vagy lehet én találok olyat aki tetszik :D
Mint mondtam, nem kötelező találkozni. Ha neki számít, hogy büdös vagyok-e, és ezt a három képről nem tudja eldönteni, akkor csak annyit kellene mondania, hogy NEM.
De ők erre nem képesek, követelik a találkozót az akaratom ellenére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!