Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képesek a melegek ezt az egyszerű
játékszabályt elfogadni?
Figyelt kérdés
Van kint társkeresőn három darab képem. A játékszabályom az, hogy ennyit kap. Ha nem elég számára, akkor nem kötelező találkozni. Ha viszont elég, akkor találkozónál ne utasítson vissza arra hivatkozva, hogy nem tetszek.
Magamra nézve is kötelezőnek tartom ezeket a játékszabályokat, ezért még soha nem is fordult elő, hogy találkozónál visszautasítottam valakit.
A legtöbben követelik maguknak a találkozót is, és a jogot a visszautasításra is. Nem szánalmas?
Fordítsuk meg a kérdést. Nekem miért kell állandóan olyan férfiakhoz rohangálnom, akikről előre tudom, hogy nem fogok nekik tetszeni? Miért nem érthető, hogy számomra ez megterhelő? Van elég munkám, nincs kedvem további két-három óra utazásokat tölteni azért, mert a másik egy bizonytalan ember.
2022. júl. 17. 12:22
12/30 anonim válasza:
Basszus! Ha te előre tudod!!! Téényleg előre tudod, akkor ne találkozz velük. Mit játszod a mártírt?? Szabad ember vagy, neked se kötelező rohangálnod. Rosszul látod a dolgokat!! Nem ők tehetnek róla, hogy élőben nem vagy elég vonzó nekik! Talán akkor gondolkodj azon, miért nem tetszel annyira nagyon sok embernek, és változtass rajta, ha tényleg ez érdekel.
2022. júl. 17. 12:25
13/30 anonim válasza:
"Én, én, én!". Fordítsuk meg a kérdést inkább, amit feltettél. Mi van ha te találkoznál valakivel, aki képek alapján neked bejött, megbeszéltél vele egy találkozót, de rájössz, hogy élőben már nem tetszik. Mert kicsit máshogy néz ki, mint a képeken (pedig a képek se nem voltak régiek, se nem voltak photoshoppolva), mert nem tetszik a hangja, a személyisége, a kisugárzása, bármi. Mit csinálsz? Behúzod füled farkad és nem mered megmondani neki, hogy igazából nem tetszik neked? Az nem volna szánalmas?
2022. júl. 17. 12:26
14/30 A kérdező kommentje:
"Behúzod füled farkad és nem mered megmondani neki, hogy igazából nem tetszik neked?"
Valóban nem mondanám meg neki, de nem azért mert gyáva vagyok, hanem mert ígértem valamit, amit szeretnék betartani. Ha szopást ígértem, leszopom, ha faszverést ígértem, akkor kiverem neki. Nem tudom mi ezen a teljesíthetetlen.
2022. júl. 17. 12:33
15/30 A kérdező kommentje:
"akkor ne találkozz velük"
Pont ezt csinálom és ti ezt kifogásoljátok.
2022. júl. 17. 12:35
16/30 anonim válasza:
Nyilván az a legjobb, ha az ember nem ígér semmit, amit nem fog betartani. Engem is zavar, bosszant, ha minden szépet összefantáziálnak, hogy majd miket fogunk csinálni, aztán nem jön össze mert... nem vagyok mégsem elég jó, vagy bármi. De ebből inkább annyit vonnék le és annyit kérnék, hogy ne ígérgess előre, mert nem tudhatod, hogy aztán tényleg megteszed e...Akkor ne. Nem azt erőltetném, hogy de márpedig ígérj és csináld mindenképpen! -.- Remélem most már két oldal dumából megérted, hogy hiába akaratoskodsz, mérgelődsz, attól még, ha valaki nem akar valamit megtenni, nem fogja megtenni, ha nem olyan szabálykövető mint te. Nem vagyunk egyformák. Muszáj lesz igazodnod a valósághoz, nem püfölni az asztalt, hogy de akkor is az legyen amit én akarok :D Attól még nem lesz.
2022. júl. 17. 12:39
17/30 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem fogják megcsinálni attól, mert akarom. Éppen ezért pattintok le minden második embert, akik aztán mérgelődnek, mert nem tetszik nekik az indokom.
2022. júl. 17. 13:01
18/30 anonim válasza:
Te meg itt mérgelődsz. Nem vagy jobb.
2022. júl. 17. 13:05
19/30 A kérdező kommentje:
Csak az a különbség, hogy ők a saját hülyeségük miatt mérgelődnek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!