Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aranyèr esetén jobb halasztani a behatolást, vagy elegendő sikositoval meg lehet oldani?
Attól függ milyen az az aranyér
Van akinek ilyenkor véget ér a pályafutása, van aki ugyanúgy tudja használni a popoját.
Dehogy ér véget a pályafutásod! Tapasztalatból mondom, ha aranyered van, menj el vele orvoshoz. Ha előrehaladott állapotban van, akkor a kenőcsök és kúpok semmit sem érnek. Viszont pár perces vizsgálat és minimális kellemetlenség után tartósan megoldódik a probléma:
Igaz, én nem análozok, de évekig szenvedtem az aranyér tüneteitől. Viszketett és vérzett vécézésnél. Aztán elmentem orvoshoz és "meggyűrűzték". Semmi komplikáció, kellemetlenség nem volt, viszont azóta sincs semmilyen panaszom. Én kb másfél éve magánorvosnál csináltattam. 12 ezret kértek érte, de talán TB-re is megcsinálják.
Az utolsó hozzászólónak pedig megköszönöm, hogy fenntartja az oldal színvonalát egy újabb bántó hangnemű, személyeskedő hozzászólással. Gratulálok, csak így tovább! Ma is tettél valamit hogy egy kevésbé élhető országban-világban éljünk!
De ne análozzon aranyérrel, ott írtam mi a megoldás.
A stílus padig maga az ember. Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!