Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan elegendőnek tartják a nemi betegségekkel szemben, ha óvszert használnak, de miért?
Es honnan tudod, hogy a papir ota nem elt szexualis eletet?
Aki ennyire fel, az ink ne szexeljen... 🤦🏼♂️
Nem mondom meg hány partnerem volt (nagyon sok), sőt még swingerbe, privát partykra is járok rendszeresen, de soha nem szedtem össze semmit. Mert mindig óvszert használtam ill. ha gyanítottam az (alkalmi) partnernek is sok partnere volt, akkor az orált is csak módjával.
A legbiztosabb az eü. papír és persze a monogám kapcsolat.
A nemi betegségek azért terjednek mert nem használnak óvszert és felelőtlenek az emberek.
A papír sem megbízható.
Nem tudod, hogy a legutóbbi vizsgálatnál megvolt-e az ablakperiódus. Ha mégis negatív valójában, nem tudod hogy azóta hány emberrel feküdt le védekezés nélkül.
Az ablakperiódusos érv jogos, de ez senki szemében ne ássa alá a papír fontosságát.
5 év alatt egy szexuálisan aktív embernek nagyon sok partnere lehet. Ha mindenki rendszeresen eljárna szűrésre akkor a nemi betegek száma töredékére csökkenne függetlenül attól, hogy a papír ellenére is történhet fertőzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!