Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek több szexpartnerük van/volt azoknak milyenek a tapasztalatai a nemi betegségekkel?
Úgy értem, hogy kaptatok-e el valamit, ha igen, akkor mit, és mennyi szexpartner után. Nőtől, férfitól kaptad?
Esetleg volt olyan, hogy becsúszott egy terhesség? Csak latolgatom az esélyeket... :-)
Hiába volt/van több szexpartnerem.
Emellett van agyam, és nem félek használni....
Gumióvszerről hallottál már?
Betegség?
Akkor ne is du.j ha ennyire parázol!
6 éve járok rendszeresen prostikhoz, utóbbi kettőben transzikhoz is és semmit nem kaptam el
Ésszel kell, és védekezni akkor baj nem lesz
Ez eddig jól hangzik. De mennyi szexpartnerről van szó? Nem pontosan, de 10-20, 150-200...
Az a gond, hogy olyan nőkbe futok bele, amelyek nem akarnak gumit használni. A terhességet csak írtam, attól nem félek, gumi nélkül sem. 40-50-es nőkről van szó, akik már (szervi okokból) semmiképpen sem eshetnek teherbe. Emiatt talán több emberrel is lefekszenek, mint az örömlányok. A gumi meg amúgy is kevésbé védi a férfit a nő betegségeitől. Persze biztonságosabb vele.
Következetes gumihasználat nélkül rendszeres vendég leszel a nemibeteg-gondozóban
Az sem 100% os védelem de azért ugy töredéke a kockázat
"40-50-es nőkről van szó, akik már (szervi okokból) semmiképpen sem eshetnek teherbe. Emiatt talán több emberrel is lefekszenek, mint az örömlányok. "
Egy 40-es nő még simán terhes lehet.És nem, én nem fekszek le több emberrel emiatt.
5: 6 év alatt kb. 50 különböző biztos volt.
Gumit használj, meg ne dőlj be a tabis dolognak, ki tudja mi lesz a vége, gumi meg nem csak a gyerektől véd
40-es nőt is teherbe lehet ejteni
35 partnerem volt összesen.
Ebből úgy 7 volt párkapcsolat.
Na, kapaszkodjon mindenki:
Ahányszor elkaptam valami nyavalyát, az mind PÁRKAPCSOLATBAN történt. Számomra meglepő, hogy pont azok fertőztek, akikben megbíztam és elvileg együtt voltunk.
Alkalmiból SOHA SEMMIT vittem haza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!