Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai 20 év körüli lányokra jellemző hogy legalább 15 szexpartnerük volt már?
Figyelt kérdés
Több lány ismerősöm ebben a korban legalább ennyit mondott. Inkább az volt a ritka aki 10 alatti számot mondott. Ez jellemző a többségre aki kicsit is jól néz ki? Nem ribikkel ismerkedem, csak szép lányokkal.2016. okt. 3. 18:49
1/15 anonim válasza:
Nem hiszem 22 éves vagyok de a 8 partnert se érem el..
2/15 anonim válasza:
Én 22 éves férfi vagyok, és 5 partnerem volt eddig, amit már így is marha soknak tartok :/ A nőknek általában hamarabb jön el az első partner. Szerintem ezért sokaknak több kapcsolata is volt már ennyi idősen, amire szintén nem kéne büszkének lenni, mert azok csak voltak... most mi maradt belőlük? semmi.
3/15 anonim válasza:
Nagyon ritka az olyan lány, akinek ennél kevesebb volt ennyi idősen.
5/15 anonim válasza:
Nem mindenkire jellemző, csak arra aki gyűjti őket. Vagy pedig arra aki hazudik, mert azt hiszi ettől lesz jobb csaj...
Nekem 20 évesen egy volt, most 22 vagyok és plusz 1-el bővült. Szóval...
6/15 anonim válasza:
Én 20 vagyok és még csak egy volt/van. Emellett még 3 olyan barátnőm van akikről biztosan tudom hogy 2-3 volt csak és még néhány ismerősöm akinek az elmúlt 1 évét nem követtem de nem hiszem hogy hirtelen ilyen drasztikusan megugrott volna a szám. Szerintem ez is mint minden más attól függ milyen körökben mozogsz milyen embereket vonzasz magad köré. Én a visszafogottabb csajokkal találom meg a hangot így ők a barátnőim. Persze ismerek én is nem egy olyat akin úgy járnak ki be a pasik mint a hivatalba a segélykérők de nem hiszem hogy 20 év körül erre büszkének kéne lenni.
7/15 anonim válasza:
* vonzol :D az a vonzasz nem tudom honnan jött. Este van.
8/15 anonim válasza:
Hát 18-19 éves barátnőim közül még jó pár szűz, aki meg nem annak 1-2 volt, nekem egy partnerem volt, akivel 2 évig jártunk...Azt hogy a te mércéd szerint kicsit is jól nézünk-e ki azt nem tudom.
9/15 anonim válasza:
telorol irtad oszt felhozta nekwm is csinalja néha
10/15 anonim válasza:
Ne általánosítsunk. Különbözünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!