Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért olyan annyi primitív...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan annyi primitív barom a fiatal passzívak között?

Figyelt kérdés
Romeón ismerkedtem velük az elmúlt napokban, hát botrányos a felhozatal...
2022. júl. 7. 23:17
 1/9 A kérdező kommentje:
Na szóval: miért van annyi
2022. júl. 7. 23:17
 2/9 anonim ***** válasza:
94%
NA eddig a passzívak panaszkodtak ma az aktívak. Hány éves vagy?
2022. júl. 8. 00:13
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

Azért mert a Romeo-n ismerkedsz.

Nem is értem mit vártál onnan. Tinderen sokkal jobb a felhozatal.

2022. júl. 8. 00:48
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Középkorúként írom, nehogy azt hidd,hogy közöttunk,vagy bármely más korosztályban nincs,vagy kevesebb van :)

Általános jelenség,hogy nem tudják az emberek,mit akarnak,mire vágynak.És a fiatalok sok esetben nem is melegek,csak billeg az identitásuk még.Mindegy,hogy aktív,passzív...

Bár a szereposztás csak gyakorlatban alakul ki, addig csak fantázia.

De nyugi, majd meglesz, akire gondolsz, idő és turelem,de jó sok - ez kell hozzá :)

2022. júl. 8. 05:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Amiért a fiatal aktívak, a középkorú passzívak, és a középkorú aktívak között is van egy csomó barom.
2022. júl. 8. 05:22
 6/9 A kérdező kommentje:
#4: én 16-17 éves korom óta pontosan tudtam/tudom, hogy mire vágyom. :)
2022. júl. 8. 18:57
 7/9 anonim ***** válasza:
92%
Ha tudod, akkor ne járj olyan oldalra, ahol nem azt kapod. Ennyi.
2022. júl. 9. 16:52
 8/9 A kérdező kommentje:
Egyszerűen írni nem tudnak rendesen, magyarul... Mintha még a 8 általánost se végezték volna el.
2022. júl. 9. 18:31
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert a legtöbbje gyereki szinten megmaradt, retardált viselkedésű, sem ésszerűen gondolkodni,beszélni,értelmezni nem tud.

Követelőzni azt tudnak, meg telót nyomkodni.Aztán ha megszólal,akkor hirtelen nagyon sötét lesz.

Nem lehet írást elvárni,ha gondolkodni sem tud, és alapdolgokat nem ért meg, nem fog fel.

2022. júl. 11. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!