Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi esetén a szex után egyből lelép az ember?
Figyelt kérdés
Vagy hogy szokták?2022. júl. 6. 13:30
1/5 anonim válasza:
Kinél hogy. Én szeretek ott maradni.
2/5 anonim válasza:
Nem az gáz. Én utána megkérdezem, hogy amúgy mi volt ma?
3/5 anonim válasza:
Függ, hogy milyen alkalmi. Volt olyanom, akivel tényleg 1 alkalom volt (esetleg 2-3) attól eljöttem. Van állandó alkalmim, vele utána még dumálink stb.
4/5 anonim válasza:
Van még dolgod vele, vagy ennyi volt csak, amennyit megtettetek?
Ez mindent meghatároz.
Azt gondolom, attól, hogy alkalmi, még lehettek kedvesek és barátságosak egymáshoz, sőt nem ciki az sem, ha beszélgettek még. Utána megy mindenki a dolgára.
De az is lehet, hogy a szex elhúzódik és már nincs idő, akkor a befejezés után összeszedi magát mindenki és csá...
Persze az is egy opció, hogy egy alkalmi szexpartnerrel időnként találkozol, én szeretek olyankor kicsit beszélgetni is, nem csak megtörölni magam és távozni.
5/5 anonim válasza:
Nem szoktam,Az sértő és bunkósság is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!