Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan kevés a valóban helyes 18-20 év körüli meleg srác?
Mert mindenki azt keresi. Voilá, rejtély megoldva Sherlock. Talán ha nem lenne a meleg és bi pasik 80%-ának szőke herceg fehér lovon az álma, hanem egy rendes sráccal is beérnék akkor mindenki megtalálná a hozzáillőt. És velem mi van? 17 éves korom óta keresek egy olyan srácot akivel alakulhat valami, de még eggyel sem jött össze.
18/F
Nem kéne túl magasra tenni azt a bizonyos lécet... Amit te se és mi se érünk el.
Ez megy mindenütt.
Kedvencem mikor az kritizál akinek még ennyi sincs ..
Az utolsó jól írja. A kedvencem mikor pocakos 50-es kép nélküli profil írja hogy csak 25 év alatti izmos képpel rendelkezők írjanak :D
Amúgy az van hogy idővel majd rájössz (kérdés mikor) hogy nem minden a szépség. Plusz hogy a nagyon helyes srácok nagyrésze nagyon beképzelt.
Bár őszintén megmondom mikor ilyen kérdést látok, mint ez is akkor az jut eszembe, hogy újabb rinyáló. Mert természetesen gondolom a kép nélküli profilokra rá se nézel, sőt ha ír vissza se írsz. Pedig nem biztos hogy ronda csak éppen nem akarja hogy bárki tudja róla.
De amúgy is az van, hogy nincs siker ha nem fektetsz bele melót. Én is évekig kerestem. Mára 10 éve tartó kapcsolatom van. Igaz nekünk a szeretet fontosabb volt mindig mint a szépség. Bár szerencsére nem ronda a párom hisz azért kell hogy legyen vonzalom de nem is vártam el hogy divatmodell legyen.
Most komolyan ez a színvonal?
Tudom,mert két volt barátom is ezekre bukott,de a masculin férfias srácok már sehol. Így nem is csodálkozom hogy egyiknek sem lett barátja évek után sem..
(Aha,akkor a tipikus ecset hajú,cicanacis modell srácok,akiket régen PÁWÁNAK hívtunk.Kinek mi az igénye.. Azért van kockás hasuk mivel vaságyastól 40kg,így nem nagyon van ami fedje a hasizmokat. A konditerembe - Mivel fitness edző vagyok - tele vannak nyáron,feszítenek a semmire ott is meg a romeon is. Kb az ilyeneket szoktuk kiűzni és kiröhögni. :D Mivel nagyrészük rohadtul nagyképű és az etikettbe már nem fér bele,így nyilván társkeresésnél is azok)
Kérdező,hány éves vagy? Te is hasonlóan nézel ki,tehát eléred ezt a szintet?
Ezek helyesek?? 😂😂😂😂
Férfiként miért kislányokat keresel? 😂🤦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!