Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már napokig tartó hasfájásotok, mikor önkielégítetek fenékben?
Nem tudok egyszerűen lenyugodni, és még rá tesz egy lapáttal, hogy fáj is köldök körül.
Olyan érzés kerülget, mintha lassan meghalnék.
Egyfolytában az orvos jár az eszemben, és hogy mit mondjak neki.
Képtelen vagyok az alvásra koncentrálni.
20 centi a henger. KB felét raktad be magadnak. Vagyis 10 centit. Az semmi. Biztos, hogy nem attól fáj a hasad.
Esetleg valami rosszat ettél, elrontottad a gyomrod. Írtad, hogy előtte is már fájt.
Az, hogy vérzett miután betetted magadnak, valószínűleg csak szárazon csináltad, és felsértetted.
Szóval szerintem a jelenlegi has fájásodnak nincs köze a hengeredhez.
Nem tudom pontosan mekkora, de a végbél is van 20cm. Nem?
Én is gondoltam másra már, mert volt hasonló hasfájásom de ez erősebb.
Szárazságra igazából tusfurdo használtam.
Nagyon félek és rosszul is érzem magam,egész éjjel nem aludtam semmit, mert ezen járt az eszem, hogy mit mondjak majd.
De viszont azt se szeretném, hogs ez miatt ne diagnosztizáljanak jól.
De ha orvoshoz megyek, igazából akkor is átnézi a belem és ha lát olyat azt úgyis mondja majd. Nem?
Volt ma székletem elég nehézkesen jött ki, de kijött egy kisebb darab.
Vért nem láttam rajta. Főleg nem frisset. Wc papíron se, bélsérülés ilyenkor még lehet?
Ma megint köldök körül, meg a gyomromnál fáj. De vannak helyzetek, amikor nem. Kicsit keménynek érzem a hasam.
De lehet megsértettem valamit, és az sugároz ki, nem?
Megyek pszichiáterhez is, van időpontom már. Az igaz, hogy túl lihegek mindent. De ettől most nagyon félek.
Főleg mert nem merem elmondani a dokinak mit csináltam. De az biztos, hogy egy életre elég volt belőle, akár az első volt akár nem.
Ha vérzett utána, valszeg belső aranyered van. Menj el vele proktológushoz, bár belehalni biztos nem fogsz. És a hasad biztos nem emiatt fáj, nincs olyan, hogy van egy sérülés a seggedben, és az a gyomrodba sugárzik. Valszeg az aggodalom, gyomorsav, gyomorgörcs, hashajtó stb. kombó miatt fáj a hasad. De simán fekélyed is lehet a rengeteg szorongástól, szóval ezt sem ártana kivizsgáltatni a bizti kedvéért.
De a szarul sikerült masztihoz ezeknek semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!