Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt már napokig tartó hasfájá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már napokig tartó hasfájásotok, mikor önkielégítetek fenékben?

Figyelt kérdés
Valami tárgyal. Meg vérzett már nektek utána?
2022. júl. 1. 12:12
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
18%

Nem, még nem. (Kislány koromban szerettem az anális szexet főleg. De még manapság is szinte ugyanúgy tud izgatni a gondolat...)

Ja, azt nem írtad, hogy nő vagy férfi válaszoljon! (Homoszexuális kategória.)

2022. júl. 1. 12:24
 2/46 anonim ***** válasza:
89%
Fenekem vérzett már utána és fájt is székelésnél, de a hasam nem. Mivel csináltad?
2022. júl. 1. 12:33
 3/46 A kérdező kommentje:

Nekem is vérzett elég rendesen de 1 perc után elállt. Én most csináltam először kíváncsiságból, de egy életre elég volt belőle. Azóta szerencsére nem vérzett, székeléskor.

Tegnal vettem be hashajtót is, lehet attól fáj? Vagy mert ráparázok.

Egy műanyag hengerrel.

2022. júl. 1. 12:53
 4/46 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem túl naggyal akartad elsőre és túl kevés síkosítóval
2022. júl. 1. 13:06
 5/46 A kérdező kommentje:
Nem használtam síkosítótt. Mert nincs. Az lehet, hogy túl nagy volt.
2022. júl. 1. 13:32
 6/46 A kérdező kommentje:
Belehalok, ha nem megyek orvoshoz?
2022. júl. 1. 13:33
 7/46 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha már régóta fáj, mindenképpen menj el orvoshoz. Lehet, hogy megsértetted a beledet vagy valami. Nem szégyen ez, mondd, hogy kipróbáltad, vagy ha nem akarod felvállalni, akkor azt mondd, hogy barátnőddel egymást dildóztátok és ő túl heves volt vagy tudomisén. De mindenképpen menj el orvoshoz!
2022. júl. 1. 13:42
 8/46 anonim válasza:
89%
Hát ez mindenképpen gáz az a baj. És ha azt mondanám, hogy szorulásom volt és vérzett? És azóta fáj a hasam? Ez így nem lenne jó?
2022. júl. 1. 13:45
 9/46 anonim válasza:
100%
Mert nekem is hasonló van.
2022. júl. 1. 13:52
 10/46 A kérdező kommentje:
Miért vagyok ilyen hülye???? Eleve miért csináltam ezt már nem tudom, most jól tönkre tettem magam. Főleg, hogy jön a hétvége.
2022. júl. 1. 13:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!