Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már napokig tartó hasfájásotok, mikor önkielégítetek fenékben?
Mindenki hibázik, ne foglalkozz vele. Nem véletlenül mondják, hogy SOK SÍKOSÍTÓ! DM-ben is lehet kapni, ha nem akarsz szexshopból rendelni. Valamint bármivel is elégíted ki magad, húzz rá egy gumit, és akkor bacit se viszel be. Utána pedig sok síkosító és LASSAN!
Orvoshoz pedig menj el.
Megvárom a holnapot, ha nem javul valahogy elmegyek titokban ügyeletre.
Ha azt mondanám, hogy szorulásom volt és feldugtam valamit amivel kiakartam szedni a székletet mert úgy éreztem, hogy ottvan? Akkor hülyének néznének?
Jók a megérzéseid kérdező!
Ezt a helyzetet a mentális egészség kategóriába fogják sorolni. (Van olyan részlege az orvostudománynak, amelyet KERÜLJ EL JÓ MESSZIRE!!!)
Ha azt tanácsolnám, hogy menj a családsegítőhöz, ott is ugyanebbe a helyzetbe kerülnél - majdnem egyenes út a gyámügyhöz. Ez szintén zsákutca.
Esetleg fordulhatsz a római katolikus egyházhoz "gyónás" címszóval - ezt még talán-talán enyhítő körülményként figyelembe vehetik. (Azt, hogy emberileg meginogtál és engedtél bizonyos kísértéseknek.)
Szóval veszélyes hazárdjáték ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!