Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt már napokig tartó hasfájá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már napokig tartó hasfájásotok, mikor önkielégítetek fenékben?

Figyelt kérdés
Valami tárgyal. Meg vérzett már nektek utána?
2022. júl. 1. 12:12
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki hibázik, ne foglalkozz vele. Nem véletlenül mondják, hogy SOK SÍKOSÍTÓ! DM-ben is lehet kapni, ha nem akarsz szexshopból rendelni. Valamint bármivel is elégíted ki magad, húzz rá egy gumit, és akkor bacit se viszel be. Utána pedig sok síkosító és LASSAN!

Orvoshoz pedig menj el.

2022. júl. 1. 14:15
 12/46 A kérdező kommentje:
De nem merek, mert az orvos ismeri Anyáékat elég jól papámal is nagyon jóba van. Ha meg nem küld tovább mert nem az igazat mondtam neki, akkor ráadásul meg jól kibaszok magammal. Meg szinte mostanában mindig ott voltam más bajokal is, most megint menjek oda?
2022. júl. 1. 14:19
 13/46 anonim ***** válasza:
100%
Menj az ügyeletre , ott más az orvos.
2022. júl. 1. 14:51
 14/46 A kérdező kommentje:
De képtelen vagyok elmondani ezt így. Mondjuk nagyon kellemetlen, ez az érzés, de csak elmúlik már végre. Ma mem volt székletem még. De tegnap hashajtóztam attól nem fájhat ma is? Mert a lyukam nem fáj, csak a hasam.
2022. júl. 1. 15:01
 15/46 anonim ***** válasza:
100%
De akár attól is simán, de pl a sebészeten nem csinálnak ügyet ebből tudom , egészségügyben dolgoztam 12 évig
2022. júl. 1. 15:29
 16/46 A kérdező kommentje:

Megvárom a holnapot, ha nem javul valahogy elmegyek titokban ügyeletre.

Ha azt mondanám, hogy szorulásom volt és feldugtam valamit amivel kiakartam szedni a székletet mert úgy éreztem, hogy ottvan? Akkor hülyének néznének?

2022. júl. 1. 16:29
 17/46 anonim ***** válasza:
100%
Úgy is leesne nekik
2022. júl. 1. 16:42
 18/46 A kérdező kommentje:
Akkor jobb lesz ha else megyek. Egyszer próbálja ki az ember kíváncsiságból és akkor is baj történik. Nagyon jó. Papíra meg ráírják, hogy feldugot magának valamit, és ebből lett sérülés a belében. Ezek után, meg mit csináljak?
2022. júl. 1. 17:10
 19/46 anonim ***** válasza:
0%

Jók a megérzéseid kérdező!

Ezt a helyzetet a mentális egészség kategóriába fogják sorolni. (Van olyan részlege az orvostudománynak, amelyet KERÜLJ EL JÓ MESSZIRE!!!)

Ha azt tanácsolnám, hogy menj a családsegítőhöz, ott is ugyanebbe a helyzetbe kerülnél - majdnem egyenes út a gyámügyhöz. Ez szintén zsákutca.

Esetleg fordulhatsz a római katolikus egyházhoz "gyónás" címszóval - ezt még talán-talán enyhítő körülményként figyelembe vehetik. (Azt, hogy emberileg meginogtál és engedtél bizonyos kísértéseknek.)

Szóval veszélyes hazárdjáték ez...

2022. júl. 1. 17:41
 20/46 A kérdező kommentje:
Miről beszélsz ember XDD
2022. júl. 1. 17:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!