Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van ilyen sok meleg gamer?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok meleg gamer?

Figyelt kérdés
Komoly kérdésnek szántam. Már régóta megfigyeltem multiplayer játékokban, ha többen vagyunk csapatban. Pl lehet bármilyen jó nő a képernyőn a bejátszásokban, 1 mp se és mindenki skippel. Ha félmeztelen férfiról van szó, végignézzük a teljes cutscenet, akkor is ha 2 percig tart. Azzal ne gyertek hogy "VÉLETLEN". Ezzel nem viccelek, szinte mindig így van. Szándékosan nem írok game neveket, hogy egymásnak ugrasszam az embereket, mert nem az cél. Csupán az érdekel, hogy miért ilyen sok a meleg a gamerek közt?

2022. júl. 1. 08:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom... Miután a helyes választ megtiltottad, hogy leírjuk, akkor legfeljebb arra lehetne gondolni, hogy valami melege sjátékkal játszotok.

Ami meg azt illeti, a gamer haverok közül egyedül én vagyok biszex, van még egy aszex, a többi meg csont heteró.

2022. júl. 1. 08:39
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem igazán futottam még össze más melegekkel, pedig mmovan játszok. Talán néhány alkalommal plvastam a chatbe, hogy valaki írta. Igaz nem is vagyok az a nagyon social player, inkább haverokkal szoktam tolni, közülünk pedig csak én vagyok biszex.
2022. júl. 1. 08:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Elég gyakran játszom mmo-val, eddig egy srácról sejtettem, hogy bi. Viszont találkoztam több homofóbbal is. Szóval nem gondolom, hogy így lenne.
2022. júl. 1. 09:16
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Én nem tudom, hogy sok-e a meleg gamer, csakis a te mintádra támaszkodom, viszont nem is tartom elképzelhetetlennek. Az online gaming vonzza azokat az embereket, akiknek ilyen-olyan beilleszkedési nehézségeik vannak. Márpedig egy meleg srácnak könnyen akadhatnak ilyen nehézségei.
2022. júl. 1. 10:21
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
A 4-es nem mond hülyeséget. 2es voltam.
2022. júl. 1. 10:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Talán én mozgok más gamer körökben de nem nagyon vettem ezt a dolgot észre. Mondjuk alapból nem sok multiplayer játékkal játszok ahol sok bejátszás van.

De valamennyire egyetértek 4-essel

2022. júl. 1. 10:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát arányosan szerintem kb. annyi meleg gamer lehet, mint amekkora a hányaduk az össztársadalomban. Vagy mi bizonyítja, hogy ott különösen sokan vannak? :D Én ezt eddig pl. nem vettem észre.
2022. júl. 1. 10:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig nem igazán vettem észre. Szerintem egy meleggel sem futottam össze, legalábbis tudtommal. Bár én nem játszok valami sok játékkal, csak néha GTA online
2022. júl. 1. 11:29
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A fél osztályom gamer volt. Akkor mindenki meleg? Ugyan. Amit leírtál is olyan, hogy vagy így van vagy nem. Mi van ha nem tetszik nekik az a csaj. Na de a pasira meg irigykednek. Nem tudhatod. Ez amit leírtál nem igazolja a szexuális irányultságot. Akkor akik a Men and Fitnest veszik ami tele kigyúrt jótestű pasikkal az is meleg mert ilyeneket néz?
2022. júl. 1. 11:57
 10/11 anonim ***** válasza:
3%
Általában azok mélyednek belw nagyon a gamerkedésbe, akik a való életben nem találják a helyük. Na, innen össze tudod rakni
2022. júl. 1. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!