Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Sráccal ismerkednék, van aki...

Sráccal ismerkednék, van aki ilyen? [25f, biszex]

Figyelt kérdés

Hello,

Eleg bena cim, dehat kerdesnek kell legyen.

Tudom itt nem szokás, meg amúgy sehol se, de azért írnék valamennyit magamról - ugyhogy aki nem szeret olvasni lehet jobban jar ha inkabb ellapoz :(

Szóval eléggé átlagos srác vagyok. Van néhány átlag alatti tulajdonságom: alacsony vagyok (167), néha rendszertelen vagyok chaten, a környezetem nem tudja rólam hogy a fiuk is bejonnek, szulokkel lakom.

Azért van néhány jobb tulajdonságom is: nehezen akadok ki, van már egy diploma real teruleten (bár ez igazából rohadtul nem számít, de gondoltam inkább jó mint rossz), penzugyileg eltartom magam, átlagos és izmos közötti a testalkatom, szeretek iszogatni haverokkal, ha rossz kedvű vagyok megtartom magamnak, nem rontom más hangulatát.

Ezeken kívül amit érdemes tudni hogy férfiasnak tartom magam és bárkivel szivesen barátkozom (lany/fiu mindegy) de ha többről van szó nekem is a férfias jellemű és kinézetű srácok jönnek be, gyengém a barna szem, a végletek taszítanak (gizda vagy elhizott), sajnos a selypítés és lányos hang se nagyon jön be.

Amugy alapból utálom ha valaki listát ír az elvárásairól, de ennyi remelem belefer. Szeretem a laza embereket - én jó ideig görcsös tipus voltam es tudom hogy rohadt idegesito. Leszarom a helyesirast. Kedvenc humor fajtam az ironia. Szeretek gamelni, mostanaban inkabb offline jatekokkal de neha azert lolozok vagy dbdzek. Kondizni is jarok,sajna a dieta nehezen megy. Zenebol az EDM a favorit, sorozatbol meg a Hannibal vagy Mr Robot. Ket dolog amiben hiszek: 1, mindenki egy erdekes szemelyiseg, csak nem mindenkinek 2, aki intelligensebbnek gondolja magat az atlagnal, az nem az.

Meg tudnek irni magamrol de mar en is meguntam magam ez ido alatt, ha valaki szeretne dumalni, baratkozni, hajra :D Vegere csak annyit hogy van egy megoszto hobbim az irodalom, szoktam verseket is irni, ide a vegere berakom azt amit kicsit ittasan irtam a planet romeorol. Hat ennyi.

"

Planet Romeo

Lábam alatt ropog a világ

Fejem felett cigifüstös az ég

Csöndben vár -ha van- aki vár,

Valahol e kormos világ peremén.

Árát keresve a megtalálásnak

Kezdünk el a reménynek strihelni:

Kemény zsoldja az elalvásnak

Hogy álmokkal kell érte fizetni.

Erre a világra születtél te is: szagolni

A bűzt amit a "talán" ide dörgöl,

Megtalulni a lagzin vígan dalolni,

Mikor az esküvőn a magány bömböl.

Hát ide menekültünk kaparni új hibákat,

Szelídnek tervezett rodeókat

Bolygójára cserben hagyott Júliáknak

És elfeledett Rómeóknak.

"

2020. júl. 24. 06:29
 1/10 Lacás1976 válasza:

Szia

Különleges srácnak tűnsz. Szeretem ha valakiben van egyediség.

2020. júl. 24. 07:08
 2/10 anonim válasza:
Jó a vers, tetszik!
2020. júl. 24. 07:33
 3/10 anonim válasza:
Lány vagyok szóval a hirdetésedre nem jelentkezem, de nem tudok elmenni amellett, hogy nagyon szuper a vers, van tehetséged.
2020. júl. 24. 09:31
 4/10 anonim válasza:

Szia!

Ha van kedved ismerkedhetünk. 29f

2020. júl. 24. 10:29
 5/10 anonim válasza:
Gizi géza
2020. júl. 24. 12:08
 6/10 anonim válasza:
De jó lenne, ha srác lennék, imádnivaló vagyxD
2020. júl. 26. 00:26
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi :D
2020. júl. 26. 01:51
 8/10 anonim válasza:
Ez de szep vers, verselemzesert kialt:) remelem sikerrel jarsz, rendes sracnak tunsz, hajra 24/f
2020. júl. 28. 20:28
 9/10 anonim válasza:
na sikerült ismerkedni? merre laksz?
2020. aug. 8. 12:28
 10/10 anonim válasza:
Szerintem ezen a portálon jók az esélyeid, hajrá !
2022. júl. 2. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!