Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy koptassam le?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy koptassam le?

Figyelt kérdés
Ruházati cégnél vagyok eladó és sokat helyettesítek. Az egyik üzletben a közvetlen főnököm mióta először találkoztunk folyton megjegyzéseket tesz és próbál felszedni. Eleinte nem vettem komolyan, de most már több, mint egy éve csinája és rosszul vagyok tőle, mert látom, hogy amikor csak lehet keresi a szemkontaktust és testileg is próbál hozzám közel kerülni.. Mindig lerázom, de nem akarok durva lenni. Nem is tudnék, mert nem vagyok az a fajta. Hogy értessem meg vele, hogy már a hányinger kerülget tőle? (Kell a pénz, ezért nem mondom azt, hogy abba az üzletbe nem megyek.)
2022. jún. 29. 21:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ugye viccelsz! Nem csak az az egyetlen ruházati cég létezik! Már hosszabb ideje mindenhol embert keresnek!
2022. jún. 29. 21:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el neki beszélni a párodról. Nekem bevált ilyen szituban :)
2022. jún. 29. 21:58
 3/4 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy már beszéltem róla és van is párom, de az se érdekli. Mindig inkább magát fényezi azt súgallva, hogy vele jobban járnék..

Nem szeretnék felmondani (pláne nem miatta), mert amúgy szeretem ezt a céget.

2022. jún. 29. 22:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A zaklató főnökkel elég nehéz a dolog... ha nagyobb nemzetközi cég és nincs a kezedben bizonyíték akkor elég nehéz vele bármit is csinálni hivatalosan. Azon túl, hogy megmondod neki, jófej vagy főnök, de bocs nem az esetem és folyamatosan nemet mondasz bármilyen próbálkozásra, ha taperolni próbál akkor határozottan visszautasítod, helyreteszed. A b) verzió hogy keresel másik munkahelyet.
2022. jún. 29. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!