Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy koptassam le?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy koptassam le?

Figyelt kérdés
Munkahelyen egy vezetői pozicióban lévő férfinak megtetszettem, és interneten állandóan csapja a szelet nekem ami tök kellemetlen, mert nem jön be egyáltalán. Próbálok ennek ellenére kedves lenni vele, de bunkónak nekem akarok tűnni, mert félek, hogy elbassza a melóhelyem. Ti hogy koptatnátok le kedvesen valakit? :D 22/f
2022. máj. 13. 22:35
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azzal, hogy párkapcsolatban vagyok.
2022. máj. 13. 22:45
 2/8 anonim ***** válasza:
17%

Nem egy nőt kellett már lekoptassak, túljelentkezés van nálam, így se bírok el annyival akiket dugok, haljak meg állásinterjú nálam már nincs bekerülni a körömbe annyi esély mint bolond jóskának a microsofthoz.

Meg kell neki mondani nem kellesz mert nem vagy elég pacek, mit kell izélni ezen verte meg a gyász

24f

Testépítő bajnok

2022. máj. 13. 22:47
 3/8 anonim ***** válasza:
84%

Ha ilyen helyzetben lennék, akkor meg írnám neki, hogy:

Köszönöm szépen a sok bókot nagyon aranyos ez tőled, de nagyon hálás lennék ha a kapcsolatunkat csak munkai területre tudnánk korlátozni. Mivel jelen esetben nem keresek magam mellé senkit és nagyon számít nekem ez a munkai lehetőség szóval nem szeretném, hogy bármilyen módon is meg nehezítsük a munkái környezetet, mert ahogy én úgy te is nagyon komolyan vessed a munkai feladatainkat. Ettől még remélem nem változik meg a kapcsolatunk, mert úgy érzem nagyon sokat számítanak kapcsolatok a munkahelyen. Ha gondolod barátok lehetünk, mert amúgy nagyon jó fej vagy és bírlak.

20/f

2022. máj. 13. 22:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
#3 vagyok, az utolsó barátos dolgot attól függően írnám oda, ha szeretnék vele barátkozni.
2022. máj. 13. 22:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Folyamatosan hárítasz, kitérsz a próbálkozásai elől. Mást nem nagyon tudsz csinálni ha valaki a hatalmi pozíciójával visszaélve zaklat. Azt mondod neki, hogy van valakid és kész. Ettől még vannak olyan figurák akik nem állnak le sajnos.
2022. máj. 14. 02:11
 6/8 -remete- ***** válasza:
91%
Ha arra hivatkozol, hogy fontos a munkahelyed zsarolni fog vele,
2022. máj. 14. 05:25
 7/8 anonim ***** válasza:
98%
Válts munkahelyet.
2022. máj. 14. 15:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Jelentsd fel a HR-en hogy szexualisan zaklat aztan lehet kib@sszák

Vagy tiltsd le

2022. máj. 29. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!