Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Segítséeg!Hogy koptassak le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítséeg!Hogy koptassak le egy srácot?

Figyelt kérdés

Tetszem neki ,ez egyértelmű.Taszítom magamtól,szó szerint.Mégsem hagy békén..

Tanácstalan vagyok,elmondani meg biztos hogy nem fogom neki

2020. aug. 9. 10:28
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
86%

Pedig előbb-utóbb el kell mondanod, hogy sajnálod, de neked terhedre van

a közeledése. Nem szeretnél vele semmiféle kapcsolatot teremteni, fenntartani.

2020. aug. 9. 10:30
 2/16 anonim ***** válasza:
90%
Ha az emberek őszinték tudnának lenni, milyen egyszerű lenne minden..
2020. aug. 9. 10:32
 3/16 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem elég egyértelműen meg lehet mondani, hogy bocsi, de tényleg nem szeretnék tőled semmit. Legyél őszinte.
2020. aug. 9. 10:35
 4/16 anonim ***** válasza:

Őszinteség!! Marhára fájni fog neki, de mondd meg neki, hogy nem lehet és te másképp gondolsz rá. Ne adj okot reménykedni semmiképp, mert azzal csak nagyobb kárt teszel. Igen, lehet, hogy elveszíted, mint embert, de szerintem ez az egyetlen humánus tett, amit megléphetsz.

Vagy létezik az a megoldás is, hogy sose találkozol vele, és semmiféle interrakcióra nem adsz lehetőséget. Ez szerintem egy gányabb megoldás. A döntés a kezedben.

2020. aug. 9. 10:35
 5/16 anonim ***** válasza:
12%
Feküdj le vele. Utána magától eltünik.
2020. aug. 9. 10:36
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Pont úgy ahogy a hetero nők: megmondod hogy hagyjon békén, ne zaklasson. Semmi köze ahhoz hogy leszbikus vagy-e vagy sem. Ha hetero lennél akkor sem lennél köteles csak azzal aki szimpatikus.
2020. aug. 9. 10:39
 7/16 A kérdező kommentje:

Ha elmondanám neki bosszúból világgá kürtölné

2020. aug. 9. 10:56
 8/16 anonim ***** válasza:
Világgá kürtölné... azzal saját magát járatná le, hogy többszöri kérésre sem állt le az írogatással. Ha nem érti meg, akkor tiltsd le. Nem értem, miért kell ezt így túlbonyolítani.
2020. aug. 9. 11:18
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát azt ne mondd el, hogy azért mert leszbikus vagy. Egyrészt felesleges, másrészt meg nem sok köze van hozzá. Vagy mér alapból tudja?
2020. aug. 9. 11:19
 10/16 A kérdező kommentje:
Nem tudja.És személyesen ismerem,vele együtt dolgozok....
2020. aug. 9. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.