Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan ismerkedj vidéken?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedj vidéken?

Figyelt kérdés

Veszprém megyét értem ez alatt.

PlanetRomeon ugyan azok az emberek vannak, mint tavaly ilyenkor, Grinderen ugyan azok az emberek vannak, mint Planetromeon, Badoot, Hotbullt inkább hagyjuk, Tinderen meg csak Budapesti matcheim vannak szinte.

2022. jún. 29. 08:29
 1/5 anonim ***** válasza:
6%
Mi lenne normális lányokkal ismerkednél mondjuk egy tánciskolában? Vagy az már nem menő?
2022. jún. 29. 09:32
 2/5 steven95 ***** válasza:
97%

Gondolom Te is ugyanaz vagy, mint egy éve. Gondolom Téged is megtalálni a másik társkeresőn. Hmmm... Ennyit az önreflexióról.

Egyébként igen, nehéz. Vagy nagyon nyílt vagy és rátalálsz valakire..

Vagy felköltözöl egy nagyvárosba/fővárosba. Nekem és mindenkinek ilyen opciói vannak. :/

2022. jún. 29. 11:37
 3/5 A kérdező kommentje:
1 éve voltam fent utoljára, aztán volt egy 10 hónapos kapcsolatom, aztán visszamentem, de frissített képekkel, bemutatkozással :)
2022. jún. 29. 13:02
 4/5 steven95 ***** válasza:
97%
Akkor még szerencsés is voltál. A frissítést meg dicséret illeti :) .Ez a minimum.
2022. jún. 29. 13:06
 5/5 anonim ***** válasza:
82%

Akkor látod a választékot.

Mi itt a gond, nem jó a hugyos?

Késöbb jó lesz a szaros is.

2022. jún. 29. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!