Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal biszex srácként vidéken nehezebb ismerkedni, mint Budapesten?
Budapesten se könnyű...
Én itt élek, azt mégse találok megfelelő partnert!
Vagy rossz helyen keresem, nem tudom...
Biszex srácként ismerkedni? De kivel, lányokkal, fiúkkal, párokkal?
A partnerkeresés a hetero kapcsoaltok esetében sem könnyű. Ha biszexként keresgélsz többféle kapcsolatra vágyhatsz. Tartós partnerre az ellenkező nemből, aki tolerálja a beállítottságodat, netán ő maga is biszex. Vagy külön - külön laza kapcsolatot keresel mindkét nemmel?
Vidéken ismerkedni a lakosság létszáma miatt statisztikailag is nehezebb. Majd hozzáadódik, hogy a környezeted, mennyire zárt, mennyire pletykaszintű. (a kis falú, ahol, mindenki mindenkiről tud mindent, ott szinte lehetetlen privát ismerkedni még a heteroknak is)
Nagyvárosokban, főleg a fővárosban egy fokkal jobb a helyzet statisztikailag és a privát élet szempontjából. Nem mondom, hogy ott vakok a szomszédok, de ki lehet alakítani egy olyan közeget, amikor nem tudják rólad, milyen a beállítottságod.
Az általad említett megyékben, szerintem nem igazán toleránsak az emberek a másság irányába. (vagy a menekültek kérdésében) Hiszen, sajnos a nagy arányú tanulatlanság miatt, könnyen befolyásolhatók a rossz felfogás felé az ott élők.
Az egyedi helyzetedet nem ismerem, avval neked kel tisztába lenned, milyen környezetben laksz. Ha a szomszéd Mari néni a helyi parasztasszony security jeles képviselője, akkor jobb, ha nem viszel haza azonos nemű partnert.
Saját kis faluban, panziót sem érdemes felkeresni, de még a szomszédos falukban sem!
Egyértelmű, a fővárosban nincs ilyen probléma. Ha otthon nem is tudsz fogadni vendéget a család, szomszédok miatt, akkor számtalan panzió, hotel áll rendelkezésre. Sőt, swinger klubok is vannak.
Szerintem, kimondható, a partnerkapcsolat területén a nagyvárosban könnyebb élete van a biszex, homo embereknek, de még a heteroknak is.
Természetesen, nem lehetetlen vidéken sem, csak sokkal több odafigyelést, szervezést kíván.
Részletezem szívesen privát levélben a saját tapasztalataimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!