Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiatal biszex srácként vidéken...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal biszex srácként vidéken nehezebb ismerkedni, mint Budapesten?

Figyelt kérdés
Pl Szabolcs vagy Hajdú-Bihar megyében?
2018. ápr. 1. 13:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A városod méretétől is függ, de alapvetően igen.
2018. ápr. 1. 13:48
 2/7 anonim ***** válasza:
És Sopronban?
2018. ápr. 1. 13:52
 3/7 anonim ***** válasza:

Budapesten se könnyű...

Én itt élek, azt mégse találok megfelelő partnert!

Vagy rossz helyen keresem, nem tudom...

2018. ápr. 1. 18:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Biszex srácként ismerkedni? De kivel, lányokkal, fiúkkal, párokkal?

A partnerkeresés a hetero kapcsoaltok esetében sem könnyű. Ha biszexként keresgélsz többféle kapcsolatra vágyhatsz. Tartós partnerre az ellenkező nemből, aki tolerálja a beállítottságodat, netán ő maga is biszex. Vagy külön - külön laza kapcsolatot keresel mindkét nemmel?

Vidéken ismerkedni a lakosság létszáma miatt statisztikailag is nehezebb. Majd hozzáadódik, hogy a környezeted, mennyire zárt, mennyire pletykaszintű. (a kis falú, ahol, mindenki mindenkiről tud mindent, ott szinte lehetetlen privát ismerkedni még a heteroknak is)

Nagyvárosokban, főleg a fővárosban egy fokkal jobb a helyzet statisztikailag és a privát élet szempontjából. Nem mondom, hogy ott vakok a szomszédok, de ki lehet alakítani egy olyan közeget, amikor nem tudják rólad, milyen a beállítottságod.

Az általad említett megyékben, szerintem nem igazán toleránsak az emberek a másság irányába. (vagy a menekültek kérdésében) Hiszen, sajnos a nagy arányú tanulatlanság miatt, könnyen befolyásolhatók a rossz felfogás felé az ott élők.

Az egyedi helyzetedet nem ismerem, avval neked kel tisztába lenned, milyen környezetben laksz. Ha a szomszéd Mari néni a helyi parasztasszony security jeles képviselője, akkor jobb, ha nem viszel haza azonos nemű partnert.

Saját kis faluban, panziót sem érdemes felkeresni, de még a szomszédos falukban sem!

Egyértelmű, a fővárosban nincs ilyen probléma. Ha otthon nem is tudsz fogadni vendéget a család, szomszédok miatt, akkor számtalan panzió, hotel áll rendelkezésre. Sőt, swinger klubok is vannak.

Szerintem, kimondható, a partnerkapcsolat területén a nagyvárosban könnyebb élete van a biszex, homo embereknek, de még a heteroknak is.

Természetesen, nem lehetetlen vidéken sem, csak sokkal több odafigyelést, szervezést kíván.

Részletezem szívesen privát levélben a saját tapasztalataimat.

2018. ápr. 1. 19:54
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Arányaiban is, és az elfogadás mértékét tekintve is nehezebb. Üdv, egy HB-i meleg srác :)
2018. ápr. 1. 22:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha százezer lakosnál kisebb helyen élsz, akkor a népesség számának csökkenésével egyenes arányban a lehetőségek száma is csökken. Faluban nulla, mint ahogy előttem is írta már valaki.
2018. ápr. 1. 23:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten is sok a kamus
2018. máj. 21. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!