Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PlanetRomeon csak vidéken (VP megye) nincsen ennyire élet, vagy mindenhol teljesen kihalt, és már más platformon ismerkednek a melegek?
2018-2019 január között használtam a PlanetRomeot (onnantól kapcsolatban voltam pont egy Romeon megismert sráccal) és sokkal nagyobb élet volt, sokkal jobb volt a felhozatal, sokkal több volt az új regisztráló, és az aktív felhasználó szerintem.
Most miután kihevertem a szakítást, visszamentem Romeóra, és szinte nincsen új felhasználó, szinte ugyan azok az emberek vannak, akik korábban is voltak, ugyan azokkal a képekkel, mint 3 éve, alig van új regisztraló, és ha van is csak regisztrál és soha többet fel sem lép, egyszerűen nem találok embert, pedig egyáltalán nem nagyon az igényeim, de nincs is kikből válogatni.
Ennyire kihalt lett az oldal, vagy csak ezen a környéken ilyen rossz?
Veszprém megye ilyen sajnos.
Akiket régebbről ismerek rómeóról, ők már nincsenek is fent.
Sokan megunták az állandó egyszöveges üzeneteket és a szex most? randevúra való felkéréseket.
A normális réteg már elhúzott a rómeóról.
"sokkal jobb volt a felhozatal"
Csak engem zavar ez a megfogalmazás? Mintha a hentesnél válogatnánk a húsok között...
"Csak engem zavar ez a megfogalmazás? Mintha a hentesnél válogatnánk a húsok között..."
Engem is zavar, viszont valóban így van, húspiac az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!