Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan nő, aki elfogadja a férfiak fajfenntartási ösztönét? Ha olyanok lennénk mint ti, már rég kihalt volna a Földön az emberi élet!
Egy pillanat te most arra gondolsz hogy van e olyan nő aki képes elviselni azt hogy megcsalják? Mert szerintem akkor nincs ha engem meg akar csalni valaki akkor mondja el hogy nem vagyok elég jó és isten áldja mehet a szélel legalább nem lesz olyan nehéz feldolgozni
Egyébként igazad van tőlem aztán ki is halhatna a világ mert én rohadtul nem akarok gyereket
Ha arra gondolsz, hogy elfogadom-e, hogy a férfiakban erősebb a nemi vágy, igen, olvastam már 8.-os biológia tankönyvet.
Viszont azt hozzátenném, hogy a nőkben viszont erősebb az anyai ösztön, tehát mi is ugyanúgy hozzájárulunk a Földön lévő ember élethez.
Viszont az, hogy erősebb a férfiakban az erősebb nemi vágy nem jogosítja fel őket arra, hogy minden harmadik nőre rányomuljanak és minden másodikat lefektessenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!