Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálsz ha valaki sok év után rád ír vagy megkeres?
Eleve, ha már vége, akkor tiltom, okkal lett, v. szakadt meg a kapcsolat. Ha valaki ghostolt vártam egy hetet aztán tiltottam.
Ha szeretnéd és jó volt, akkor írj vissza, találkozzatok.
Szerintem is nagyban függ attól, hogy minek indult a dolog.
Volt olyan, akivel komolyat szerettem volna, 3 hónapig ismerkedtünk, persze azért közben voltak találkozások is, nem csak neten irogattunk.
Mire rákérdeztem, hogy ő hogy tervezi a dolgot velem, azt mondta kapcsolatra nem áll készen, legyünk barátok extrákkal. Erre nemet mondtam.
Rá két hétre már kapcsolatban volt egy sráccal. Tartott kb 1 évig, mire láttam a profilján, hogy egyedülálló.
Az extől tudtam meg, hogy azért mert megcsalta.
Erre rá pár napra jött az üzenet tőle, hogy mi lenne, ha találkoznánk és megpróbálnánk?
Elhajtottam...
És persze van a másik, akivel csak szexkapcsolatnak indult a dolog, mindenféle kötelezettségek nélkül.
Nagyon szimpatikus volt, párszor találkoztunk, amikor említette, hogy ismerkedik komolyabban valakivel, én inkább kiléptem a képből, nem akartam zavarni.
De vele azért szívesen felvenném újra a kapcsolatot, hogy mizu vele.
Csak sajna, az elérhetősége már nem él :(
Az mondjuk fura, hogy egy városban lakunk, de még azóta sem, mégcsak véletlen sem futottunk össze sehol, mármint, hogy esetleg egy üzletben, az utcán vagy bárhol.
Bezzeg aki vidékről jött, azzal meg még véletlenül is egymásba botlottunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!