Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit reagálsz ha valaki sok év...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálsz ha valaki sok év után rád ír vagy megkeres?

Figyelt kérdés
Neked volt ilyen? Rám rámírt most egy srác akivel 2017-ben találkoztam. AZaz 5 év után. Visszaírtam neki de teljesen meglepett. Azt írta, hogy azóta se volt hasonló talija mint velem, így akarja újra. Jelzem semmi extrát nem csináltunk csak szex tali volt.
2022. jún. 28. 12:24
 1/10 anonim ***** válasza:
44%
Elhajtom, akárki is .Nem vagyok olyan,akit előveszünk, csak úgy.
2022. jún. 28. 12:26
 2/10 anonim ***** válasza:
67%
Persze hogy simán válaszolok. Hisz miért is ne? Az előttem szólót nem is értem. Ha te nem kerested az nem gáz, de ha ő se akkor mit képzel. Igaz hogy 2 évig koronától kb minden elhalt kapcsoaltok terén... Na mindegy.
2022. jún. 28. 12:31
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
Én is jártam így. Tud az izgi lenni. Én se sértődnék be ezen.
2022. jún. 28. 12:34
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Én meg az elsővel értek egyet. 5 évig hol a fenében volt? Ha már azt mondja annyira jó volt neki... akkor miert ment el, miert szakadt meg a kapcsolat? Mert jött jobb neki. Most meg beéri veled is. Hajtsd el a fenébe, nem vagy lábtörlő.
2022. jún. 28. 13:11
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Nekem megérne egy találkozót ha egyedül álló lennék, ha nincs vele semmi negatív élményed. Hajrá
2022. jún. 28. 13:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Eleve, ha már vége, akkor tiltom, okkal lett, v. szakadt meg a kapcsolat. Ha valaki ghostolt vártam egy hetet aztán tiltottam.

Ha szeretnéd és jó volt, akkor írj vissza, találkozzatok.

2022. jún. 28. 16:03
 7/10 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem meg nem para. Tuti mind passzív aki szerint ez gond.
2022. jún. 28. 16:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs ebben semmi gáz. Említetted hogy alkalmi szex volt, ott amúgy sincsen semmiféle elköteleződés. Ha komolyabb ismerkedés lett volna 5 éve akkor meggondolnám hogy belemenjek e. De ahogy érzed :)
2022. jún. 28. 19:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Az én exeimnek 12 év után van nosztalgiájuk. 12 éve ugye kapcsolatban vagyok, négy éve az egyik exem elhívott sörözni, el is mentem, mert vele mindig jól elvoltunk. A hülyéje azt hitte, hogy 3 sör meg 6 vodka után lefekszek vele. Utána egy pár hétig kaptam tőle a mindig szerettelek, hiányzol, gyere hozzám vissza üzeneteket. Nyilván elküldtem a f,szba, nem dobok oda ennyi évet egy random szexért. Most megint próbálkozik, csak most nem megyek vele sörözni. 31/f
2022. jún. 28. 21:32
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is nagyban függ attól, hogy minek indult a dolog.

Volt olyan, akivel komolyat szerettem volna, 3 hónapig ismerkedtünk, persze azért közben voltak találkozások is, nem csak neten irogattunk.

Mire rákérdeztem, hogy ő hogy tervezi a dolgot velem, azt mondta kapcsolatra nem áll készen, legyünk barátok extrákkal. Erre nemet mondtam.

Rá két hétre már kapcsolatban volt egy sráccal. Tartott kb 1 évig, mire láttam a profilján, hogy egyedülálló.

Az extől tudtam meg, hogy azért mert megcsalta.

Erre rá pár napra jött az üzenet tőle, hogy mi lenne, ha találkoznánk és megpróbálnánk?

Elhajtottam...

És persze van a másik, akivel csak szexkapcsolatnak indult a dolog, mindenféle kötelezettségek nélkül.

Nagyon szimpatikus volt, párszor találkoztunk, amikor említette, hogy ismerkedik komolyabban valakivel, én inkább kiléptem a képből, nem akartam zavarni.

De vele azért szívesen felvenném újra a kapcsolatot, hogy mizu vele.

Csak sajna, az elérhetősége már nem él :(

Az mondjuk fura, hogy egy városban lakunk, de még azóta sem, mégcsak véletlen sem futottunk össze sehol, mármint, hogy esetleg egy üzletben, az utcán vagy bárhol.

Bezzeg aki vidékről jött, azzal meg még véletlenül is egymásba botlottunk :D

2022. jún. 28. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!