Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálsz ha ismerkedésnél a másik nem megfelelő hangnemben kommunikál?
Kb 10 perce jártam így. Kértem testéről képet. Fiatal a srác "elvileg" és erre jött egy kép amin kb 40-es pasi teste van és abból is az igénytelen fajta. Megírtam, hogy nem akarok semmit. Jött a MIÉRT? Mondom nem akarom megbántani. Erre válaszba kaptam egy mocskolódó, gyalázkodó üzenetet.
Mit reagáltam? Elmentettem mert ilyeneken nevetni szoktam. Mindig megmutatom ismiknek ha szóbakerülnek azok akik kattantak. Sose vettem magamra. Igaz ritkán futok bele ilyenbe. Inkább olyan van hogy valaki belémesik és zaklat.
Akadt nekem is ilyen, de nem tudok vele mit kezdeni.
Ezek szerint ő még senkit sem utasított vissza, ha ennyi empátia sincs benne.
Nalam is volt ilyen egy 8 általánost se végzett ostoba takarító pozicióba,és a családja is ugyanilyen aluliskolázott gondolkodással rendelkezik.. Nem lepődtem meg. Kioktatott hogyan kell munkát keresni ( takarítást, kisegítő munkát),szerinte a fiatalok nagy része nem e pénz miatt hanem a kommunikáció hiánya miatt hagyja el az országot.
A 20-30 év közötti fiatalok akik tovább tanulnak stréberek,az LMBTQ propaganda elleni uszítás helyes,mert csak a kisgyerekeket védik meg.A vidékiek lusták azért nem találnak munkát. Kb ilyen fennhangon írta e szép sorokat vitánknál. Amúgy 4 éve ismertem,tévesen. Rohadt nagy arca van a semmire.
Jól kioktattam majd tiltottam,nyilván irigylésre méltó családi háttere és élete van,és ha ennél is ostobább még el is hiszi ezt.
Nem nézünk le senkit anyagi,munkája miatt,de amit ő ad azt kapja vissza.
"Nem nézünk le senkit anyagi,munkája miatt"
Kérlek olvasd el a válaszod első mondatát...
5: Bocs,de ő kezdte a lenézést...
És ne egy ilyen döntsön a jövőnkről,és oktasson ki másokat...
"5: Bocs,de ő kezdte a lenézést..."
Ezt beszéld meg az óvó nénivel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!