Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mennyire befolyásolja az ismerkedést a másik szemszíne?
Figyelt kérdés
Nem egy pasitól kaptam meg, hogy neki a barna szem tetszik, mert neki kék van és az ellentétet szereti. Én nem csinálok belőle ügyet, számomra ez nem döntő. Ugyanúgy tudok szépnek látni kék szemet, mint zöldet, barnát, esetleg majdnem feketét is már.2020. máj. 16. 15:30
1/16 anonim válasza:
Semennyire nem befolyásol. Aki meg ilyen jelentéktelen dolog alapján szelektál, az rendkívül felszínes szerintem.
24F
3/16 anonim válasza:
Semennyire. A Tied a legszebb! ;)
4/16 anonim válasza:
Semennyire. Azt se tudom, milyen színű az ismerőseim szeme, annyira nem figyelek ilyen kicsi dolgokra.
5/16 Gymnospermatophyta válasza:
A barna szem és hajszín tetszik leginkább, de ezek közül a haj döntőbb, a szemszín szinte mindegy.
6/16 anonim válasza:
Biztos velem van a baj mert egy csomóan oda vannak a kék szemért, de én azt pont nem szeretem, túl hideg.
7/16 A kérdező kommentje:
6-os, van ilyen. Mint kaptam már meg ezt is, pedig annyira nem világos az enyém.
5-ös, igen, valóban szép tud lenni egy mogyoróbarna árnyalat. Ezt kollégák és barátok mondták, hogy a barna szembe jobb belenézni, mert biztonságot áraszt a kékkel szemben.
A többségnek, úgy látom eddig mindegy.
2020. máj. 16. 16:57
8/16 A kérdező kommentje:
Ez meleg kategóriában volt kezdetlegesen. Most átkerült az egyéb részbe. Nem tudom ki jelentette, és azt sem tudom, hogy a moderátorok miért rakták át, de ez a jó kategóriába lett kiírva. Célzottan a homoszexuális kategóriába. Ideje lenne elgondolkozni ezen a munkavégzésen kedves moderátorok, mert elég gáz amit alkottok. Ha pedig ezt törlitek, akkor 100%,hogy rendőrségi feljelentés lesz a vége. Semmilyen szabályba nem ütközik az írásom, ti csak egyszerűen képtelenek vagytok elfogadni hogyha valaki jogosan ócsárol benneteket.
2020. máj. 16. 17:40
9/16 Gymnospermatophyta válasza:
Ja, bocsi. Én már az ismerkedésben láttam, nem tudtam, hogy homo. Az én válaszom itt akkor nem releváns, lányokra értettem. :)
10/16 Gyakorikerdesek.hu válasza:
A kérdésen nem hajtottunk végre moderátori módosítást. Kiíráskor a végső ellenőrzés oldalon is nézd meg, hogy oda kategorizáltad-e, ahová gondoltad.
Most átrakom oda, ahová - a hozzászólásaid alapján - szeretted volna.
2020. máj. 16. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!