Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Számotokra mennyire befolyásol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra mennyire befolyásolja az ismerkedést a másik szemszíne?

Figyelt kérdés
Nem egy pasitól kaptam meg, hogy neki a barna szem tetszik, mert neki kék van és az ellentétet szereti. Én nem csinálok belőle ügyet, számomra ez nem döntő. Ugyanúgy tudok szépnek látni kék szemet, mint zöldet, barnát, esetleg majdnem feketét is már.
2020. máj. 16. 15:30
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ez a válasz azért undorító mert egy embernek le lett print screenezve, és a homoszex kategóriában volt akkor. Ne mást próbáljatok meg hülyíteni, hanem ismerjétek el hogy hibáztok. Ennyi.
2020. máj. 16. 18:25
 12/16 Gyakorikerdesek.hu válasza:
Kérlek, küldd el a képet a mail címünkre, mert a kérdésnél nem látszik a változtatás és lehet, hogy ez esetben egy hiba van, amit ki kellene vizsgálnunk. Teszteltük a kategória módosítást és eddig minden esetben megjelent a moderátori módosítás nyoma a kérdésnél.
2020. máj. 16. 18:34
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Én a kék szemet szeretem a legjobban.

És egy hozzászólás ami a moderátoroknak szól. Örülök hogy végre lathatoan tevékenykedtek nem csak a háttérben tök jó hogy itt válaszoltok.

2020. máj. 16. 20:52
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ilyen seszínű szürkés zöldes a szemem, a kék a kedvencem, de a barnával sincs bajom. A legkevésbé a saját szemszínem jön be, de nyilván nem ezen múlik, tehát mondhatni szinte semennyire nem számít, de ha lehet választani, akkor kék.
2020. máj. 16. 22:44
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 20-21 évesen még a világos szemű, sötét hajú srácok tetszettek inkább. Konkrétan úgy voltam vele, h a barna szem unalmas (nekem is barna, mielőtt vki beszólna emiatt...). Aztán szerelmes lettem egy szőke hajú barna szemű srácba, szóval minden adott volt, h ne tetsszen... 😅 Most már azt mondom, nem számít a szemszín (hajszín szintén nem) 26f
2020. máj. 17. 06:52
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én kék szemű vagyok, nem igazán szoktam nézni a másik szemszínét, de nekem a barna az túl átlagos/unalmas, 10-ből 8-9 embernek olyan van. Zöld szem az ritka, és még ritkább a szép zöld szem. Szóval nálam a kék a nyerő, bár ott is van olyan "árnyalat", ami nem annyira tetszik :D
2020. máj. 17. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!