Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit reagálsz ha a partnered...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálsz ha a partnered csak úgy elkezdi keményen dugni a szád?

Figyelt kérdés
Én így jártam. Bevallom inkább tűrtem, de megalázónak éreztem nagyon főleg mikor a számba élvezett.

2021. dec. 13. 11:52
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
86%
Próbálok minél tovább kitartani. Nem könnyű, de élvezetes.
2021. dec. 13. 11:56
 2/36 anonim ***** válasza:
91%
Nem szoktam engedni és nem is szeretem. A szex többi részében ő dominál, viszont én azért szopok, mert én élvezem és neki is örömet akarok okozni. Olyankor teljesen átadja magát nekem, akkor én csinálok azt és ahogy akarom. Biztosan nem engedném a helyedben többet, mert ha nagy pénisze van, akkor az neked még fájhat is. A kicsivel nem lehet fájdalmat okozni..
2021. dec. 13. 11:59
 3/36 anonim ***** válasza:
90%
Hát ez partner függő. Van akinek hagynám. Amúgy szerintem is megalázó, de engem izgat kicsit ha aláznak.:)
2021. dec. 13. 11:59
 4/36 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem a szexben nincs olyan, ami megalázás.

Ez egy totál kölcsönös játék, és jó a határokat feszegetni!

2021. dec. 13. 12:04
 5/36 anonim ***** válasza:
91%
Számomra is egyébként megalázó. Szóval én nem engedném, hogy tárgyként kezeljen valaki, arra vegyen magának segédeszközt. :D Kalandoknál, meg szeckapcsolatoknál nyilván megbeszélik azért egymással az emberek, de párkapcsolatban azért igen gáz. Főleg, ha valaki ilyennel indít. Abból le lehet szűrni, hogy nem akar semmi komolyat. Ilyet senki nem csinál, aki törődik a másikkal és tényleg szeretne tőle többet. Élvezeti cikként használni mást meg szerintem undorító, de hát kinek mit bír a gyomra. Mentális sérülteket is érdemes nagy ívben elkerülni, az meg melegeknél így is túl sok van.
2021. dec. 13. 12:53
 6/36 anonim ***** válasza:
94%

Egyszer próbálta meg lenyomni a fejem. Mondtam neki hogy na így kössz nem.

Azóta ha olyanja van a hátamat nyomja én meg lemegyek amennyire tudok

2021. dec. 13. 12:56
 7/36 anonim ***** válasza:
85%
Én szeretem , néha mondom is neki hogy adjon a számnak.
2021. dec. 13. 13:14
 8/36 anonim ***** válasza:
66%
Leharapnám tövestől neki
2021. dec. 13. 13:57
 9/36 anonim ***** válasza:
97%
Csak úgy, minden előzmény nélkül ilyet csinálni taplóság. Meg kell beszélni előre, ha valaki keményebben akar szopatni. Nem csak úgy durr bele. Aztán van olyan partner, aki benne van az ilyen mókában, de aki nemet mond, azt tiszteletben kell tartani.
2021. dec. 13. 20:01
 10/36 anonim ***** válasza:
98%
Én imádnám, de tudom hogy a többség nem szereti, ezért jobb ezt előre megbeszélni és nem csak úgy figyelmeztetés nélkül belevágni
2021. dec. 13. 23:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!