Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar az öregedés? Mármint, hogy egyre kevésbé leszel vonzó?
Őszülni hajszálaim már javában vannak 26 évesen. 18 évesen még zavart a megjelenő őszhajszál, de már örülök, hogy ezt teljesen el tudom fogadni. Korán sármosodom :D Kopaszodni nem szeretnék még egy darabig, de úgy kb 50 évesen már biztos elkezdődik, ha apámat nézem. Pocak icipici van, de edzek mellette. Foggal nagy szerencsém van. Mind ép, nem szuvas így 26 évesen. Vigyázok is rá, vizet iszom főképp, nem dohányzom.. Inkább az egészségügyi gondoktól tartok nem a kinézettől, mint hátfájás, alvásképtelenség, izületi fájdalmak, porckopás... még időben vagyok. Próbálok előre gondolkodni.
Talán most vagyok a legvonzóbb eddigi életem során, még úgy 5-10 évig ebben szerencsém lehet, de tudom, hogy egy pillanat lesz az egész - ugyanúgy mint a nagymamámnál töltött szép nyaralások - elmúlik gyorsan . Tudni kell megöregedni az az igazság.
Engem nagyon zavar. Nem jó dolog megöregedni. Undorodnak tőlem, és én is undorodom magamtól. Addig kell élni, míg fiatal az ember, utána már
késő keseregni. F63.
Ne butáskodj 12-es !
Nem vagy abban a korban ,hogy lehúzd a rolót.Tudok olyan 24 éves srácról,akinek 64 éves a párja! Szeretik egymást !
De ha magadról így beszélsz,undorral,akkor ne várj jobbat mástól sem...
Lehet,hogy sablon duma,de állj pozitívabban az élethez.
Én is így teszek, pedig nincs párom négy éve.De az optimizmusom nem hagyott el,a jókedvem sem, sosem mondanék olyat,hogy undorodom akárkitől is, főleg nem magamtól.
53/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!