Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Komoly kérdés, nem szexszel kapcsolatos) Ti mihez kezdenétek?
Sokat dilemmáztam, hogy ezt a kérdést a "Vallás" vagy a "Homoszexualitás" kategóriába írjam de csak itt kötöttem ki🤷🏻♂️
Szóval én egy ideig meg voltam elégedve azzal hogy "Igen, valószínűleg én meleg vagy biszex vagyok". Aztán jött az életembe a Kereszténység. Sokáig úgy voltam vele, hogy "Hát én úgysem tudok változtatni ezen, Isten csak elfogadja" Jött egy korszak, amikor kézzel-lábbal próbáltam minden hülyeséget megtenni azért hogy heterová váljak. Ez egészen a mai reggelig tartott, mert most felébredtem és realizáltam hogy én kaparhatom a falat, téphetem a hajam; akkor is meleg maradok. Ezzel két problémám van. Az egyik, hogy kárhozatra jutok, ami ellen az egyetlen megoldás hogy soha nem fekszem le senkivel✌🏻😗
A másik az, hogy szeretnék majd egyetemre menni. Sokszor Anya mondta hogy ebben támogatni fog és amíg el nem végzem addig maradhatok itthon. Na most van egy élettársa aki ha jól értesültem azért tagadta meg a saját testvérét mert meleg. Ha itthon kiderül, biztosan lebeszéli Anyut, hogy támogasson ebben. Eléggé Manipulatív emberről van szó, nagy hatást tud gyakorolni rá. Nyilván ha huszonx évesen még nem volt senkim rájön a turpisságra mert mindig tök random kérdezgeti hogy "Fiam, nem szeretnél mondani valamiiiiit?". Magyarul már most keresgélnem kellene diákmunkát hogy gyűjtsek, meg majd szereznem lakhatást 18 évesen😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!