Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » (Komoly kérdés, nem szexszel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Komoly kérdés, nem szexszel kapcsolatos) Ti mihez kezdenétek?

Figyelt kérdés

Sokat dilemmáztam, hogy ezt a kérdést a "Vallás" vagy a "Homoszexualitás" kategóriába írjam de csak itt kötöttem ki🤷🏻‍♂️

Szóval én egy ideig meg voltam elégedve azzal hogy "Igen, valószínűleg én meleg vagy biszex vagyok". Aztán jött az életembe a Kereszténység. Sokáig úgy voltam vele, hogy "Hát én úgysem tudok változtatni ezen, Isten csak elfogadja" Jött egy korszak, amikor kézzel-lábbal próbáltam minden hülyeséget megtenni azért hogy heterová váljak. Ez egészen a mai reggelig tartott, mert most felébredtem és realizáltam hogy én kaparhatom a falat, téphetem a hajam; akkor is meleg maradok. Ezzel két problémám van. Az egyik, hogy kárhozatra jutok, ami ellen az egyetlen megoldás hogy soha nem fekszem le senkivel✌🏻😗

A másik az, hogy szeretnék majd egyetemre menni. Sokszor Anya mondta hogy ebben támogatni fog és amíg el nem végzem addig maradhatok itthon. Na most van egy élettársa aki ha jól értesültem azért tagadta meg a saját testvérét mert meleg. Ha itthon kiderül, biztosan lebeszéli Anyut, hogy támogasson ebben. Eléggé Manipulatív emberről van szó, nagy hatást tud gyakorolni rá. Nyilván ha huszonx évesen még nem volt senkim rájön a turpisságra mert mindig tök random kérdezgeti hogy "Fiam, nem szeretnél mondani valamiiiiit?". Magyarul már most keresgélnem kellene diákmunkát hogy gyűjtsek, meg majd szereznem lakhatást 18 évesen😕

2022. jún. 27. 07:56
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Mármint Anya kérdezgeti hogy nem akarok-e mondani valamit😄
2022. jún. 27. 07:57
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Ne mond el még. Pesti vagy? Ha gondolod írj rám. Szerintem korai elmondani. Főleg ha ilyen a közeg.
2022. jún. 27. 08:16
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

Itt jobb helyen van a kérdésed, a vallás kategóriában tuti elborult hit buzgók vannak :D

Nemtudom mennyire vagy vallásos, vagy hogy mennyire visel ez meg téged. De a hit mindenkinek más.

Én úgy gondolom, hogy ha tényleg létezik isten, akkor ő teremtett ilyennek. Innentől kezdve a kereszténység meleg ellenességét nem ő találta ki, hanem régen egy homofób pap/akárki. Vagy csak azért, hogy minél több gyerek szülessen. Régen nem volt ilyen "eltartom magam" még öreg koromban is dolog.

A szülőkkel hát... lehet tényleg titokban kéne tartani amíg tudod.

Szerinted anyád inkább téged dobna ki mint az élettársát? Annyira szomorú hogy az ilyen emberek szülhetnek.

Esetleg keress egy lezbikus lányt akibel alibi kapcsolatotok lehet.

2022. jún. 27. 08:26
 4/11 A kérdező kommentje:
Ja, elmondani semmiképp nem terveztem. Anyám meg nem dobna ki, vele jóban vagyok. Csak egyszerűen az élettársa nem engedné🤷🏻‍♂️ Köszi a válaszokat. (Btw. nem vagyok Pesti)
2022. jún. 27. 08:30
 5/11 anonim ***** válasza:
92%

Hát talán az élettársát kellene kidobni.. mi az, hogy nem engedné?

A hívő melegek mindig megnyugszanak egy saját maguk gyártotta istenképben, ami pont olyan, mint a keresztényeké, csak nincs baja a homoszexualitással :) veled is ez lesz.

2022. jún. 27. 09:32
 6/11 anonim ***** válasza:
70%
nem jutsz karhozatra, senki mas sem, hiszen nincs tulvilag. Ez az egy eleted van, ha elbaszod nincs ujabb lehetoseged
2022. jún. 27. 09:58
 7/11 steven95 ***** válasza:
91%
Diák munka nagyon jó dolog, sok élettapasztalatot szerezhetsz ezzel!, kevéske pénz mellett - független a dolgoktól. Elmondani nem kell, de örökre titkolni sem, majd amikor biztonságosnak ítéled a dolgot egyszer majd a jövőben csak elmondod anyukádnak, hosszútávon úgy lesz egészséges a számodra is. :) Ha bejutsz egyetemre, akkor ott rendkívül sok lehetőség lesz, hogy felépítsd az önálló életed. Nyáron gyakorlat a tanulmányaiddal kapcsolatban kis pénz keresést és szakmai megerősödést jelent, jó tanulással ösztöndíjak! Állami támogatott szakot célozni, még most, jó tanulással, magas pontokkal. Egyetemen kinyílik a világ és láthatod, hogy a sok lehetőség utat nyit a szabadságba. A vallásossággal kapcsolatban szerintem Neked kell kialakítani a saját vallásodat amely koherens az életeddel amire vágysz. Aztán vannak melegbarát felekezetek, interneten biztos találsz róluk valamit, felveheted velük a kapcsolatot, ha akarod. 26F
2022. jún. 27. 13:25
 8/11 anonim ***** válasza:
92%

én vallásos családból származom, de 16-17 évesen felhagytam a kereszténységgel…

sztem létezik jó és rossz cselekedet, túlnyomó részt jó vagy rossz ember

törekedni kell arra h jók legyünk azt csá (én erre cseréltem a vallást)

melegnek lenni se jó, se rossz ebben a rendszerben önmagában,

a szexualitásban a jó és rossz határa talán mindenki másnál máshogy definiált, pl a megcsalás rossz, az hogy valaki tetszik nem rossz, stb…

önmagaddal békében és összhangban élni fontos a boldogsághoz

2022. jún. 27. 16:45
 9/11 anonim ***** válasza:
68%
Úgy érzem, hogy a problémád lényege a pszichoszexualitásnak egy eléggé ingoványos területe. Sokan összekeverik, összetévesztik a homoerotikát a homoszexualitással. Erotikus élmény szexuális szempontból teljesen közömbös inger esetén is felléphet, aki pedig sokat van azonos neműek társaságában, az könnyen kiválaszthatja azokat, akik számára a többinél sokkal szimpatikusabbak, a hormonrendszer bonyolult interakciói miatt pedig a fellépő összetartozási érzést összekeveri a szexuális vonzalommal. Maga a vallásos hit nem igazán foglalkozik az emberek közti szexuális érintkezéssel, inkább a hitre rárakódott intézményrendszer képviselői által alkotott szabályok azok, amiken keresztül mintegy dróton lehet rángatni a hívőket (ha hagyják magukat).
2022. jún. 27. 20:29
 10/11 Endura ***** válasza:
100%
Azt írtad,úgy akarsz védekezni a kárhozat ellen,hogy nem fekszel le senkivel.Ha ezt teszed,akkor nem mindegy,hogy milyen a szexuális beállítottságod,hiszen soha nem buksz le mások előtt.Remélem,azért nem fogod ezt betartani,mert azzal csak saját magadnak ártasz és nem élhetsz teljes és akár kiegyensúlyozott életet.Egyenlőre ne mond el otthon,gyűjts pénzt és amint lehet élj önálló életet....de ne egyedül.
2022. jún. 28. 06:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!