Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Komoly kérdés, nem szexszel kapcsolatos) Ti mihez kezdenétek?
Sokat dilemmáztam, hogy ezt a kérdést a "Vallás" vagy a "Homoszexualitás" kategóriába írjam de csak itt kötöttem ki🤷🏻♂️
Szóval én egy ideig meg voltam elégedve azzal hogy "Igen, valószínűleg én meleg vagy biszex vagyok". Aztán jött az életembe a Kereszténység. Sokáig úgy voltam vele, hogy "Hát én úgysem tudok változtatni ezen, Isten csak elfogadja" Jött egy korszak, amikor kézzel-lábbal próbáltam minden hülyeséget megtenni azért hogy heterová váljak. Ez egészen a mai reggelig tartott, mert most felébredtem és realizáltam hogy én kaparhatom a falat, téphetem a hajam; akkor is meleg maradok. Ezzel két problémám van. Az egyik, hogy kárhozatra jutok, ami ellen az egyetlen megoldás hogy soha nem fekszem le senkivel✌🏻😗
A másik az, hogy szeretnék majd egyetemre menni. Sokszor Anya mondta hogy ebben támogatni fog és amíg el nem végzem addig maradhatok itthon. Na most van egy élettársa aki ha jól értesültem azért tagadta meg a saját testvérét mert meleg. Ha itthon kiderül, biztosan lebeszéli Anyut, hogy támogasson ebben. Eléggé Manipulatív emberről van szó, nagy hatást tud gyakorolni rá. Nyilván ha huszonx évesen még nem volt senkim rájön a turpisságra mert mindig tök random kérdezgeti hogy "Fiam, nem szeretnél mondani valamiiiiit?". Magyarul már most keresgélnem kellene diákmunkát hogy gyűjtsek, meg majd szereznem lakhatást 18 évesen😕
Itt jobb helyen van a kérdésed, a vallás kategóriában tuti elborult hit buzgók vannak :D
Nemtudom mennyire vagy vallásos, vagy hogy mennyire visel ez meg téged. De a hit mindenkinek más.
Én úgy gondolom, hogy ha tényleg létezik isten, akkor ő teremtett ilyennek. Innentől kezdve a kereszténység meleg ellenességét nem ő találta ki, hanem régen egy homofób pap/akárki. Vagy csak azért, hogy minél több gyerek szülessen. Régen nem volt ilyen "eltartom magam" még öreg koromban is dolog.
A szülőkkel hát... lehet tényleg titokban kéne tartani amíg tudod.
Szerinted anyád inkább téged dobna ki mint az élettársát? Annyira szomorú hogy az ilyen emberek szülhetnek.
Esetleg keress egy lezbikus lányt akibel alibi kapcsolatotok lehet.
Hát talán az élettársát kellene kidobni.. mi az, hogy nem engedné?
A hívő melegek mindig megnyugszanak egy saját maguk gyártotta istenképben, ami pont olyan, mint a keresztényeké, csak nincs baja a homoszexualitással :) veled is ez lesz.
én vallásos családból származom, de 16-17 évesen felhagytam a kereszténységgel…
sztem létezik jó és rossz cselekedet, túlnyomó részt jó vagy rossz ember
törekedni kell arra h jók legyünk azt csá (én erre cseréltem a vallást)
melegnek lenni se jó, se rossz ebben a rendszerben önmagában,
a szexualitásban a jó és rossz határa talán mindenki másnál máshogy definiált, pl a megcsalás rossz, az hogy valaki tetszik nem rossz, stb…
önmagaddal békében és összhangban élni fontos a boldogsághoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!