Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexualitás ès mentális állapot?
Sziasztok.
Hallgattam egy pszochiater eloadasat aki azt mondta, hogy a homoszexualitás mentális elakadás. Illetve, hogy szeretne talalkozni mentalisan èpp homoszexualissal.
A kerdest egyaltalan nem szanom provokacionak. Szimplan erdekel, hogy esetleg aki olvassa..ugy erzi hogy teljesen rendben van.
Koszi
9es: ne hisztizz be. Ez az alapja a mentalis betegsegek legnagyobb reszenek.
Az egyik kommentelonek meg: bagdy emoke is nagy nev a szakmaban. Ha benne vagy a temaban akkor a szakmai multja kikezdhetetlen. Viszont az anyjat is eladna a fidesznek.
Na mindegy, en ezt igy lezartam. Nagyon szepen koszonom a valaszokat, megkaptam amiert jottem;D
"Egy valódi pszichiáter nem mond ilyet, mivel az a szakmájának a megcsúfolása lenne."
Maradjunk annyiban, hogy ez egy olyan terület amit jelenleg senki se ismer 100%osan. Az meg, hogy ki valódi pszichiáter..nem te fogod eldönteni mint laikus.
Ettől függetlenül amikor ezt kimondta, már akkor fszságnak tartottam a jelenlegi biokémiai és genetikai ismereteimmel. Csak gondoltam teszek egy próbát itt gykn és nem bántam meg.
"Ez az alapja a mentalis betegsegek legnagyobb reszenek."
Ja, hát a parasztpszichológia szerint minden ilyen egyszerű.
Egyébként Bagdy Emőke és hasonszőrű társainak kijelentéseit szakmai berkekből a többség meglehetősen tudománytalannak ítélte. Neked például milyen végzettséged van, hogy egy-egy kiragadott hivatkozás alapján felülbírálsz egy szakmai konszenzust egy adott területen? Ja, semmilyen csak kiválogatod azokat a kijelentéseket, amik a már eleve bármiféle tudományos ismeret nélkül is létező álláspontodat alátámasztani látszanak.
"Maradjunk annyiban, hogy ez egy olyan terület amit jelenleg senki se ismer 100%osan. Az meg, hogy ki valódi pszichiáter..nem te fogod eldönteni mint laikus."
Nem vagyok laikus a témában. Egy pszichiáternek az orvostudomány jelenlegi állása szerint kell művelnie a szakmáját, ez alapján pedig a homoszexualitás nem "mentális elakadás".
Minden szakmában vannak nagypofájú kóklerek, ő is megkapta a tizenöt percét.
Szerető családban nőttem fel,és jó gyerekkorom volt.Kb 23 évesen éreztem azt,hogy a férfiak személyisége és kinézete ami fontosabb nekem.Nők akkor sem,most sem érdekelnek, mint kolléga elvagyok veluk, de ennyi.
Semmi mentális gondom nem volt, és problémám sem,abból sem,hogy amikor párkapcsolataim voltak, mindig felvállaltam, nem kellett bujkálni senkivel.
Annál több lelki gondot és szomorúságot okozott az,hogy egyik párom sem volt hű...de azt hiszem, ez nemcsak a melegek gondja.
Lényeg, lelkileg jól vagyok, és sosem éreztem magam kisebbrendűnek a melegség miatt magam.És szerencsés környezetem volt,magánéletben is,munkahelyen is.
53F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!