Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A mostani 20-25 éves generáció...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mostani 20-25 éves generációból is jó pasi lesz, amint öregednek 10-15 évet?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, most ért véget egy 1,5 éves kapcsolatom nemrég, így ismét párkeresésbe fogtam. Valószínűleg velem van a baj, de a saját korosztályomból egyszerűen senki nem tetszik. A férfiasság halvány jelét sem fedezem fel egyikben sem, nagyrészük elég nőies is hiába nem gondolkodik így magáról. Mindegyik nádszál vékony, nagyon max 50 kiló vasággyal miközben legalább 185-195 magasak, arcra meg aztán végképp nem jön be senki ebből a generációból. Ellenben a 30-45 közé belőhető korosztályról teljesen más a véleményem, itt a legtöbben férfiasak, arcra, testben, de viselkedésre is teljesen érettebbek.

Tudom, hogy ennek a kérdésnek a hatására rengetegen nekem jöttök, mert egy kicsit sem lehet igazam valószínűleg és csupán az ízlésemmel van a baj, meg túl sok az elvárásom. Viszont érdekel, hogy ti mit gondoltok mi lesz a jelenlegi fiatalokból 10-15 év múlva? Ti is rosszul néztetek ki fiatalon, majd 30 felett jól?

2022. jún. 24. 19:49
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Nem 100 kg-nal kezdodik a ferfi. En most is jol nezek ki es remelhetoleg 10-15 ev mulva is jol fogok. Nem kell ehhez oregedni.
2022. jún. 24. 21:47
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

Én 24 vagyok.

Egyszer mindenki megöregszik,és a szépség ezáltal múlandó lesz a fiatalok szemében. Ez rád is vonatkozik és ránk is... Van olyan fiatal vagy akár idős aki "neadjisten" egy betegség miatt "csúnyul" meg. És a sok okos mit csinál? Lerondázza! Na itt van gond a mai társkeresésben,és korosztályunkban.

Van igazság amit írsz: Tele vannak MOST az oldalak önimádó barbi fiúkkal,ecset fejjel,és csücsörítős képpel. Természetesen cicanaciban.Némelyik még mentálisan beteg is. Volt ilyen esetem is. E-miatt vannak évek óta ugyanazok a srácok fent,és így lett esélytelen a társkeresés szinte. Nagyon ritka már az értelmes srác, akivel lehetne néhány értelmes mondatot beszélni,vagy akár kialakuljon egy haverság hosszútávon. Naphosszig tudnám gépelni a régi pozitív és a mostani negatív eseteimet. Nem is szól másról szinte a Romeo oldal és társai,csak hogy fikázzák egymást,és méregessenek külsőre. (Érdemes az itt lévő kérdés-válaszokat böngészni esettanulmányozás miatt)

"Mindegyik nádszál vékony, nagyon max 50 kiló vasággyal miközben legalább 185-195 magasak"

-Ez lényegtelen,nagy részben genetika az alkat kérdése,valaki kövér valaki vékony,nem vagyunk egyformák. Közrejátszat: rohanó világ,túlterhelt oktatás...stb. Én is ennyi vagyok 184 magas,és 65kg voltam,míg nem kezdtem el a fitness és táplálkozás területen dolgozni.

Azért én azt mondom hogy lehet hogy van kivétel a társkeresőkön,mert viszont ismertem meg 1-2 éve jófej srácokat,akikkel a mai napig összejárunk.

2022. jún. 25. 01:11
 3/9 anonim ***** válasza:
89%

Minden generációban van jó is,kevésbé jó is:)

Nem minden mai huszonéves pózoló divatbaba,mert sok értelmes és szerény is van közöttuk.

Magamról pedig annyit mondok,hogy húsz éve nem voltam ennyire jó kinézetű,mint most.Ezt környezetem mondja.Lehetne még jóval fiatalabb barátom is,de mivel nem alkalmizom, így nincs :)

De a sok mozgás, a gyaloglás, a természetben levő kirándulások és az,hogy nem cigizem, nem iszom, ezek mind jó kondit adnak,még ha nem is manöken alkattal.

53 F

2022. jún. 25. 05:42
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
Azert megneznem, hogy te, hogy nezel ki…gondolom egy nadszal vekony, 50 kilo vasaggyal, 185-195 magas, “arcod is milyen” srac vagy. Neked “ferfi” kell, majd rajosz…
2022. jún. 25. 07:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"nagyrészük elég nőies is hiába nem gondolkodik így magáról. Mindegyik nádszál vékony, nagyon max 50 kiló vasággyal miközben legalább 185-195 magasak, arcra meg aztán végképp nem jön be senki ebből a generációból."

El tudnád mondani merrefelé ismerkedsz? Szeretnék arra járni, mert én több nálam 10-15 centivel alacsonyabb elhízott srácokat látok nem a magas szikár alkatúakat :D Emlékeim szerint Európa 2. legelhízottabb országa vagyunk, a korosztályom harmada/negyede elhízott vagy túlsúlyos.

" Ellenben a 30-45 közé belőhető korosztályról teljesen más a véleményem, itt a legtöbben férfiasak, arcra, testben, de viselkedésre is teljesen érettebbek."

Szintén nem mindenki de idehaza 40 felé a legtöbben szerintem teljesen szét vannak csúszva. Az érett viselkedésről meg az jutott eszembe, hogy ettől a korosztálytól ugyanúgy csak a dickpicet és a szex most? üzeneteket kapom, mikor nem kéne nagy gógyi ahhoz, hogy rájöjjenek ők már nem ezzel versenyképesek hanem jobb esélyeik lennének azzal, ha tényleg éretten viselkednének.

Van aki tényleg megemberesedik idővel, mert 30-40 között már elvégezte az egyetemet, már felépített egy egzisztenciát és sokaknak több idejük és pénzük lesz arra, hogy jobban odafigyeljenek magukra és a megjelenésükre. Én is ismerek olyat aki emiatt 40 felé kezdett el rendszeresen kondizni, odafigyelni mit eszik, jobban öltözködni, és jobban néz ki mint valaha. De a válasz elnézve az említett korosztályt nézve, valószínűleg az hogy a legtöbb 20-25 éves még úgy sem fog kinézni mint most 40 felé. De hé, szerintem nem rossz a "felhozatal". Én 25 vagyok, leginkább 20-30 között ismerkedem és nem tudom neked kiket dobnak fel az appok, de a legtöbb srác akit látok pl. tinderen, most attól függetlenül hogy az esetem vagy sem, jól fésült, igényes és átlagos/sportos kategória. Nem 50 kiló, és nem is 120. Legtöbbször inkább az a bajom hogy ő is bottom és/vagy egy fejjel alacsonyabb.

2022. jún. 25. 09:38
 6/9 anonim ***** válasza:
67%
Nézdd szerintem van igazság abban amit írsz.Sokan vannak akik egy bizonyos trendet követnek.Akik már már kiköpött másai egymásnak.És hát nagyon sok mindenkinek nem jönnek be ,de viszont még többnek igen.Azért azt hozzá kell tenni hogy a te korosztályod még az útkeresés idején van,és természetes hogy próbálgatják magukat.Ami nem természetes az a sok-sok elvárás amit támasztanak sokan a leendő partnerekkel szemben.De mindenkinek szíve joga milyen elvárásokkal ismerkedik.csak ne sírjon a szája ha nehezen talál valakit.Amugy szerintem neked nem sok az elvárásod ,legfeljebb a korosztályodtól szokatlan.ennyi.👍
2022. jún. 25. 09:57
 7/9 anonim ***** válasza:
65%
A kép nélküli profilokban van a normális srácok többsége.
2022. jún. 25. 10:38
 8/9 anonim ***** válasza:
60%
Utolsónak igaza van. Kép nélküli vakrandin ismertem meg életem eddigi legnagyobb szerelmét, amiből aztán három éves együtt élős kapcsolat lett..
2022. jún. 25. 10:41
 9/9 anonim ***** válasza:
98%
Nekem eddig a kép nélküliek többnyire csak a fa..ukat küldözgették, meg két naponta törölték magukat. Aki komolyan vehető volt, annak volt képe, vagy azzal kezdett első üzenetben.
2022. jún. 25. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!