Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek ha kiderülne,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ha kiderülne, hogy milyen gén/eket felelős a melegségért, akkor megpróbálják ezt a gént/eket kiirtani?

Figyelt kérdés
Ha nem is kiirtani, akkor lehet sok szülő nem akarna valaki olyant a világra hozni aki meleg és még a terhesség alatt elvetettnének. Mi erre a véleményetek? Mennyire reális ez a gondolat?

2022. jún. 20. 16:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha a dolog ilyen "egyszerű" lenne, akkor számos valódi betegséget (pl. a vérzékenységet) már kiiktatták volna. Az eugenetika eddig nem vezetett sikerre a náciknál sem.
2022. jún. 20. 22:31
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
#8 Dehogy lenne. Az emberek azért bántják egymást, mert a másik vörös hajú, kövér vagy szemüveges. Azért is bánthatnak mert meleg vagy. Viszont én leszbikusként írom azt, hogy az élet többi részén szerzett örömök karpótolják a szekálást. És addig el kell tűrni azt, hogy néhány ember nem nőtt még fel. Másrészt, egyre elfogadóbbak lesznek az emberek általánosan, lehet, hogy alap lesz elmondani, hogy ne bántsák a gyerekek a Pistikét mert a Jancsikát szereti.
2022. jún. 20. 22:36
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Változó, hogy ki hogyan viseli, én teljes mértékben át tudom érezni azt, amit a kérdező írt.

Még két évig középiskolás leszek (csak, hogy nagyjából tudjátok a korom), ám már sokkal korábban is gondot okozott a melegségem. Amikor rájöttem, hogy ilyen vagyok, megutáltam magam, minden életcélom megszűnt és csakis azért éltem, hogy megváltozzak. Évekig küzdöttem szuicid gondolatokkal, néha még most is előtörnek, öngyilkossági kísérletem is volt.

Bár, már szeretnék máshogy nézni a világra, elfogadni magam, nem megy. Túl mélyen martam magamba a gyűlöletet, a negatív szemléletet és olyan teóriákat, amiket még csak megfogalmaznom sem kellett volna. Nagyon remélem, hogy idővel ez változik, mert így nem olyan az élet, nem is igazán élet.

2022. jún. 21. 08:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Azon kívűl hogy kiírtani nem nagyon lehet, fordítsuk meg a témát.

14éves korodra rájössz, hogy meleg vagy. 18éves korodtól kérhetsz génmódosító injekciót vagy kezelést, amitől 99.99% hetero leszel.

Megcsináltatod? Persze, ha még aktuális a kérdés... :D

ápr. 23. 20:28
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
14: Én kérném. Tetszenek a férfiak, ez nem kérdés, de heteróként sokkal könnyebb dolgom lenne.
szept. 1. 10:06
 16/16 anonim ***** válasza:
51%
Ilyen nem fog megtörténni, ahogyan más magyarázatra sem talál rá az emberiség...
szept. 5. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!