Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak az igazi tökös férfiak?
Olyan nehéz találni egy belevaló, talpraesett férfit, aki mer kezdeményezni, nem ilyed meg a kihívástól, és a kapcsolat lehetőségétől. És tesz is azért, hogy sikerüljön valami az életében, megszerzi, amit akar, megszerzi azt a fiút magának, akire vágyik és boldog lehet. Mer nyíltan mutatkozni, nem a környezete diktálja neki a szabályokat, hogyan éljen és kivel, és büszke a választottjára. Önmagára igényes, testileg és lelkileg is stabil, életerős.
Bocsi srácok, csak pár rossz tapasztalat, gyengécske fiú után ez kibukott belőlem. Van remény szerintetek? Vannak ilyen melegek közöttünk?
Köszi srácok, biztató 😅 Tudom szinte lehetetlen vállalkozás. És félre ne értsétek, nem a "tökéletes pasit" keresem, de ezek a tulajdonságok számomra nagyon vonzóak. Én bevallom nem vagyok tökös, sem talpraesett magabiztos fiú, ez igaz, de azért pl. én is tudok kezdeményezni, felvállalni egy kapcsolatot, és tenni a másikért, és magamért. Hol vannak ezek az értékek, nem tudom. De talán van remény, és valaki, egy tökös férfi pont nem tökös a párját keresi...
Igen, passzív vagyok.
Mindig felvállaltam a kapcsolatom is, páromat is - aktívként.
Bár azt hiszem, ez nem tökösség,hanem alap emberi vonás kellene, hogy legyen. Ha lenne párom,minden tekintetben vállalnám, az csak természetes :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!