Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy meleget miről lehet felismerni általában?
Nekem a munkahelyen van/volt néhány meleg kolléga, akikről utolag kiderült hogy melegek (tinderen/facebook társkeresön láttam őket). Így belegondolva volt a viselkedésükben, beszéd stílusukban valami ami gyanus volt akkor is. Nem tudom megfogalmazni, talán aztal, hogy voltak olyan szokásaik, vagy hanglejtésük ami enyhe feminim jegyeket hordozott.
És most belegondolva lehet régen a közeli coop boltban dolgozó pasi is az volt. 😀 Na az tényleg úgy beszélt mint a klisés melegek a tv ben. 😀
“Mondjuk mindennapi szokásaik?”
Felkelek, elmegyek wc-re, iszom, megreggelizem, elmegyek dolgozni, hazaérek, eszem, 1 óra pihenés, aztán elmegyek edzeni, ha hazaértem még gépezek aztán lefekszem. Hétvégén más. Napi 2x zuhanyzom, és mosok fogat szükség szerint változó.
Lehet másra is ráismerni ezekről.
#7 aztarohadt, én is minden nap hazaérek, és én is meleg vagyok!
Ez már tuti egy minta!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!