Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért tartják taszítónak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tartják taszítónak a melegek a másik neműeket?

Figyelt kérdés

Alap normális ugye, hogy valaki hetero, így marad fent a faj, nem érdekli az a kapcsolat ami az élet továbbadásához szükséges ösztönöknek ellent mond, hisz nem vezet sehova, érthető. Aztán vannak a biszexek, akik "miért ne" alapon rámozdulnak mindenkire, talán mert izgalmas, yolo, vagy ki tudja miért.

De a szín tiszta melegek milyen logika alapján utasítják el az ellenkező neműeket alle zusammen? Vagy ebben nem kell keresni semmi ésszerűséget, csak el kell fogadni hogy a genetikai hiba miatt ez így van, tudatalatti a dolog teljesen? Nem hallottam vagy olvastam még sehol diskurzust erről, ahol kifejtik, mi a bajuk a homóknak a csajokkal, vagy a leszbiknek a srácokkal. Talán nem tudnak érvelni, mert ez nem racionális síkon megy, hanem érzelmi alapon? Végső soron az érzelmeknek is van valamilyen fizikai dologra visszavezethető oka, amit most még a kutatók sem tudnak teljesen.

2022. jún. 18. 23:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
A melegek magasabb hőfokon lángolnak, azért.
2022. jún. 18. 23:26
 2/11 anonim ***** válasza:
83%
Miért, neked mi a bajod a saját nemeddel? Vagy te minden szexből egy gyereket csinálsz? Hola racionalitásod?
2022. jún. 18. 23:30
 3/11 anonim ***** válasza:
78%

A hangyáknál általában az egész bolyban egy darab hetero van egyszerre, mégse fenyegeti kihalás a fajt.

Kicsit tanulhatnál az efféle sommás vélemények előtt.

Amúgy szexuális szempontból a heterók is taszítónak tartják a saját nemüket, ez ugyanúgy működik a homoszexuálisoknál is.

Sok közülük szépnek tartja a másik nemet, DE nem szexelne velük.

2022. jún. 18. 23:31
 4/11 A kérdező kommentje:
Nekem semmi, ezért is vagyok biszex.
2022. jún. 18. 23:31
 5/11 anonim ***** válasza:
81%

Alapból az egész dolog sokkal bonyolultabb, ahogy nem csak a meleg, hanem az egész emberi szexualitás. Kérdezhetnénk miért aszexuális aki az, vagy pl heteroknál miért izgul valaki az alázásra, fojtogatásra,S/M dolgokra , lábakra egyéb furcsaságokra.

Na de maradjunk a melegeknél. Nekem van olyan meleg ismerősöm, aki 100% meleg mióta az eszét tudja és sosem izgatta a p*na, és teljesen hidegen hagyja és akkor finom voltam. De van pl egy másik meleg haverom, aki szintén 100% meleg, de olyan 18 körül realizálta, anno előtte volt barátnője is, akit rendszeresen kefélt. És mai napig azt mondja, hogy technikailag a puncit jobb érzés dugni, de mégis maga a női test és a női "személy mivolta" nem vonzó számára, csak egy fiú-férfi. Így hiába tudja, hogy érzésre az jobb, önmagában ez neki kevés, mert a fiúk izgatják fel. Na ezt bogózd ki. :)

És én bi vagyok és főleg bi fiúkat keresek (amikor fiúkat), na az is egy totál káosz. A lényeg, hogy az emberi szexualitás baromi bonyolult, csak sokan szeretnék A, B, C-re leegyszerűsíteni, de ez nem megy.

2022. jún. 18. 23:32
 6/11 A kérdező kommentje:
Szép is ez a "fogadjuk el egymást úgy ahogy van", ami valójában marhaság, hiszen az emberek nagy része nem ilyen. Majd ha mindenki biszex lesz, akkor azt mondom kimaxolta az elfogadást az emberiség, de még bőven a kiközösítés megy itt is.
2022. jún. 18. 23:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Attól még mert te biszex vagy, nem az a legelterjedtebb állapot. Valószínűleg jó ideig meg sem lehet saccolni mennyi a valódi biszexek arány a népességben (melegeket, és heterokat kivéve). Talán olyan 20% lehet, noha 2%-ra saccolják őket.
2022. jún. 19. 00:10
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert melegek.
2022. jún. 19. 01:29
 9/11 A kérdező kommentje:
#8 [link]
2022. jún. 19. 01:52
 10/11 anonim válasza:
89%

"De a szín tiszta melegek milyen logika alapján utasítják el az ellenkező neműeket alle zusammen"

Őszintén nem tudom milyen választ vársz erre a kérdésre. Most egy logikai levezetésre számítasz, hogy miért "döntöttünk" így, hogy nem kezdünk ellenkező neműekkel, mintha ez olyan egyszerűen tudatosan befolyásolható döntés lenne mintha csak arról döntenél, hogy mit főzzél vacsorára, vagy milyen ruhában menj dolgozni?:D Mert millió alkalommal el lett mondva, hogy a szexuális vonzódás nem választás kérdése és tudatosan nem befolyásolható és nem írható felül. Ugyanúgy ahogy a szemed színét sem tudod befesteni. Ha arra szeretnél kilyukadni, hogy miért alakult ki valakinél az ilyen szexuális vonzódás, erre a kérdésre meg senki nem tudja a választ.

Lehet, hogy neked nehéz ezt megérteni, mert biszex vagy, de a férfiak és nők elég különböző külső és testi adottságokkal rendelkeznek ahhoz, hogy valaki máshogy "ítélje" meg szexuálisan a 2 nemet. A nemi szervek különbségét gondolom nem kell részleteznem, de még ezen kívül is ott van az, hogy a nőknek homokóra testalkatuk van, míg a férfiaknak inkább trapézra hasonlít a testük. A nőknek szélesebb csípőjük, nagyobb mellük van, de még a fenék formájuk is teljesen más mint egy férfié. Ezek az én szememben olyan nagy különbségek amelyektől nem tudnék sosem eltekinteni, mivel csak az egyik nemre jellemző természetes adottságokat látom szexuálisan vonzónak.

Egyszer pont egy biszex srác kérdezte meg azt tőlem, hogy egy "férfias" nőhöz tudnék-e vonzódni. Hát nem, mivel ezek a különbségek egy társadalom által nőiesnek tekintett férfi és férfiasnak tekintett nő között is ugyanúgy fent állnak. Attól mert egy nő pl. férfiasan öltözködik meg férfias frizurát hord még a természetes feminin adottságai nem változnak maszkulinná, (vagy ha mégis, akkor hormont szedett de ekkor már transzneműségről beszélünk) emiatt nem fog tudni egy férfit helyettesíteni mert nem lesz teljesen megkülönböztethetetlen egy férfitól.

Valójában a heterok sem azért utasítják vissza a velük azonos neműeket, mert nem tudnak velük szaporodni, hanem azért mert ők meg a saját nemükre nem izgulnak fel. Felesleges szerintem a "fajfenntartási ösztönt" belemagyarázni ebbe, mivel az ember egyedüli fajként pont, hogy képest ezt az ösztönt felülírni. Ha nem így lenne akkor nem lenne igény pl. fogamzásgátlásra meg abortuszra sem. Arról nem is beszélve, hogy a heterok között is vannak akik tudatosan nem akarnak gyereket vállalni.

2022. jún. 19. 02:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!