Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A homoszexuálisok hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexuálisok hogyan ismerik fel, hogy a másik is olyan? Miféle hatodik érzékük van?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok, mert mindkét nem válasza érdekel.
2022. máj. 30. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom. Van hogy ránézek a másikra és érzem. Bi vagyok amúgy. Aztán van akiről ordít. De volt hogy csak kiszúrtam, hogy a srác néz. Viszsanéztem. Aztán újra nézett. Gondolom bejöttem neki pedig nem vagyok helyes se izmos, stb. :D

29 éves vagyok és pasi

2022. máj. 30. 22:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha nem beszéltem még soha a sráccal, akkor jön egy érzés ami szerint meleg a srác. Nem muszáj, hogy feminim legyen a viselkedése ahhoz, hogy ilyet érezzek.

Aztán vannak esetek amikor szemezgetni kezd velem valaki, vagy én szemezek vele és ha viszonozza, akkor tudom, hogy meleg. Aztán ha elsőre nem szúrtam ki, hogy meleg, akkor beszélgetés során rá lehet jönni. Például nem beszélünk egyáltalán csajokról szexuális kontextusba, legtöbbször kerüljük a szexuálitás témát, ha beszélünk is arról, hogy lesz párunk a jövőbe, akkor nem adunk neki nemet, legtöbbünknek soha nem volt kapcsolata nővel így a volt barátnő témát is kerüljük.

2022. máj. 30. 23:06
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
Kisugárzás mindent elárul. Fiúk nem analizálják szét egymást. Homik meg igen, illetve sokaknak vannak femininebb mozgása. Más a tekintetük, általában jóval lágyabb stb. De a legbiztosabb a bámulás, meg tetőtől-talpig analizálás. Heterók ezt nem csinálják egymással, max 100-ból 1.
2022. máj. 31. 00:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A 6. érzék pont azért 6. érzék mert nem tudod megfogalmazni, hanem egyszerűen csak jön a megérzés magától. Más területeken is ki tud alakulni, pl. BDSM. Ha jó az eq-d és van némi élettapasztalatod akkor apró jelekből szinte szavak nélkül olvasni tudsz a másik gondolataiban.
2022. máj. 31. 01:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
En melegradarnak hivom... valamikor bejon valamikor nem
2022. jún. 4. 05:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!